Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

ŞEREFSİZLERE KARŞI BAĞIŞIKLIK KAZANDIK.

Şerefsiz... Şerefsizler... Her ikiside utanç verici...  Ziyadesi ile utanılacak bir durum.  Öyle değil mi? Birisi size " BE ŞEREFSİZ HERİF " dese ne der? ne yaparsınız? "Hooop bilader orda kal!!!" "Çizmeyi aşma!" dersiniz değil mi?  Hatta; ağzınız biraz bizim Engin ARDIÇ hoca gibi ise demeyin sinkaflı sözlerin  keyfine. Neyse, siz gene ne olursa olsun efendiliğinizi, beyefendiliğinizi ve  hanımefendiliğinizi elden bırakmayın. Ne kadar doğru olduğunu ben de bilmiyorum, okuyacağınız sözün  internette dönen bilgi kirliliğinden olduğunu söyleyenlerde var, var olmasına da genede güzel bir deyim olduğu için siz gene Engin hocam gibi değil de Mevlana misali söyleyin. Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var. Lâkin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?” (Hz.Mevlana) Malum son BARIŞ PINARI Harekatından sonra sözüm ona sanatçılar(!) vatanın, milletin, bayrağın ve askerinin yanında olması gerekirken-bize göre de -olmaları gerektiği  yerde olduklarını bu milletin asil evlatlarına da göstermiş oldular. ASİL DURUŞLARINDAN(!) dolayı tebrik ediyorum. Diğer yanda ise, her daim söylediğimiz ve kıssasını paylaştığımız karınca misali, saflarını belli eden ve  bu duruşlarından dolayı her türlü tahkir, hakaret, küfür, aşağılama, taciz ve duyabiceğiniz bütün mobinglere sırtını çevirip  NE MUTLU TÜRKÜM!!! diyen  ASLAN PARÇALARINI  TEBRİK...  TAKDİR ediyorum. İşte onlardan bir tanesi de;  VATAN HAİNLERİ VE İŞ BİRLİKÇİLERLE ÇALIŞMAM!!!  diyen  ünlü şarkıcı Murat KEKİLLİ!!! Murat KEKİLLİ; son dönemde kendisine gelen altı farklı etkinlik ve festival teklifini reddetti ve bu konuyla ilgili olarakta:  "Boşuna nefesinizi tüketmeyin, bana teklif getirmeyin. Vatan hainleriyle iş birliği yapanların festivallerine de, etkinliklerine de katılmıyorum. Bayrak, vatan; benim kırmızı çizgim. Bunu artık anlamış olmanız gerekiyor. Yeterli mi?"  demiştir. Yetmez Murat KEKİLLİ  Yetmeeeeez!!! Zira onlar ihanette en önde!!! Vatan söz konusu olduğunda; önce cebini sonra geleceğini düşünen tıpkı senin de dediğin gibi  ŞEREFSİZLİKTE, BAĞIŞIKLIK KAZANMIŞLAR. Selam sana Murat KEKİLLİ, Bunlar ŞEREFSİZLİKTE BAĞIŞIKLIK kazanırlarken,  Bizlerde "ŞEREFSİZLERE KARŞI BAĞIŞIKLIK KAZANDIK"  Sıkıntı yok Metin kardeş... İT ÜRÜR... KERVAN YÜRÜR. Elhamdülillah bu kervan 17 yıldır bütün itlerin, bütün şerefsizlerin, şerefsizliklerine ve alçaklıklarına rağmen YÜRÜMÜYOR âdeta  KOŞTURUYOR. Seni Allah için seviyoruz  Murat KEKİLLİ Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2019 - Cuma

ŞEREFSİZLERE KARŞI BAĞIŞIKLIK KAZANDIK.

Şerefsiz...
Şerefsizler...
Her ikiside utanç verici... 
Ziyadesi ile utanılacak bir durum. 
Öyle değil mi?

Birisi size " BE ŞEREFSİZ HERİF " dese ne der? ne yaparsınız?
"Hooop bilader orda kal!!!"
"Çizmeyi aşma!"
dersiniz değil mi? 
Hatta; ağzınız biraz bizim Engin ARDIÇ hoca gibi ise demeyin sinkaflı sözlerin  keyfine.

Neyse, siz gene ne olursa olsun efendiliğinizi, beyefendiliğinizi ve  hanımefendiliğinizi elden bırakmayın. Ne kadar doğru olduğunu ben de bilmiyorum, okuyacağınız sözün  internette dönen bilgi kirliliğinden olduğunu söyleyenlerde var, var olmasına da genede güzel bir deyim olduğu için siz gene Engin hocam gibi değil de Mevlana misali söyleyin.

Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lâkin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
(Hz.Mevlana)

Malum son BARIŞ PINARI Harekatından sonra sözüm ona sanatçılar(!) vatanın, milletin, bayrağın ve askerinin yanında olması gerekirken-bize göre de -olmaları gerektiği  yerde olduklarını bu milletin asil evlatlarına da göstermiş oldular. ASİL DURUŞLARINDAN(!) dolayı tebrik ediyorum.

Diğer yanda ise, her daim söylediğimiz ve kıssasını paylaştığımız karınca misali, saflarını belli eden ve  bu duruşlarından dolayı her türlü tahkir, hakaret, küfür, aşağılama, taciz ve duyabiceğiniz bütün mobinglere sırtını çevirip 
NE MUTLU TÜRKÜM!!! diyen 
ASLAN PARÇALARINI 
TEBRİK... 
TAKDİR ediyorum.

İşte onlardan bir tanesi de; 
VATAN HAİNLERİ VE İŞ BİRLİKÇİLERLE ÇALIŞMAM!!! 
diyen  ünlü şarkıcı Murat KEKİLLİ!!!

Murat KEKİLLİ; son dönemde kendisine gelen altı farklı etkinlik ve festival teklifini reddetti ve bu konuyla ilgili olarakta: 

"Boşuna nefesinizi tüketmeyin, bana teklif getirmeyin. Vatan hainleriyle iş birliği yapanların festivallerine de, etkinliklerine de katılmıyorum. Bayrak, vatan; benim kırmızı çizgim. Bunu artık anlamış olmanız gerekiyor. Yeterli mi?"  demiştir.

Yetmez Murat KEKİLLİ 
Yetmeeeeez!!!
Zira onlar ihanette en önde!!!
Vatan söz konusu olduğunda; önce cebini sonra geleceğini düşünen tıpkı senin de dediğin gibi 
ŞEREFSİZLİKTE,
BAĞIŞIKLIK KAZANMIŞLAR.

Selam sana Murat KEKİLLİ,
Bunlar ŞEREFSİZLİKTE BAĞIŞIKLIK kazanırlarken, 

Bizlerde "ŞEREFSİZLERE KARŞI BAĞIŞIKLIK KAZANDIK" 

Sıkıntı yok Metin kardeş...
İT ÜRÜR...
KERVAN YÜRÜR.
Elhamdülillah bu kervan 17 yıldır bütün itlerin, bütün şerefsizlerin, şerefsizliklerine ve alçaklıklarına rağmen YÜRÜMÜYOR âdeta  KOŞTURUYOR.

Seni Allah için seviyoruz 
Murat KEKİLLİ

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.