Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

KARDEŞ KAL TÜRKİYE!!! DUALARA DEVAM ET ANNE!!!!.

“Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır.   Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Barış Pınarı Harekatı ile,  Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz.  Oluşturacağımız GÜVENLİ BÖLGE sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız.  Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız. Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini, ANNE... KIZ KARDEŞ... ABLA... TEYZE... BÜYÜKANNELERİ olarak alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye'yle birlikte olan tüm yerel destek unsurlarına muvaffakiyetler diliyorum.  Şimdi dira bizde ANNELER!!! Cephede vatanın bütünlüğü için küffar ile mücadele eden evlatlarımız için bizler de DUADA... DUALARDA... TESPİHLERDE... BULUŞALIM Duamız: Bu duayı Talut,  Calut’a karşı savaşa başlamadan önce söylemiştir. Bakara 250 رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ ﴿٢٥٠ rabbenâ efrig aleynâ sabren ve sebbit ekdâmenâ vensurnâ alel kavmil kâfirîn(kâfirîne). Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et. “Şu kopan fırtına Türk ordusudur  Yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu,  budur Yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et,  çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!” Benim yıllardır, dualarımda ağlayarak söylediğim bu satırlara “Yarabbi,  masum evlatlarımızı muhafaza et, O Batının köpeklerinin, O Şerefsiz itlerin leşlerini yerlere sermeyi  nasip et” diyerek yalvarıyorum... Hep beraber bütün dostlarımıza da söyleyerek Kur’an ve Cevşen okuyarak, dualarımızla “İSLAMIN BU SON ORDUSUNUN MUVAFFAKİYETİ İÇİN RABBİMİZE YALVARALIM. İnşallah... Allah yar ve yardımcımız olsun. Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2019 - Çarşamba

KARDEŞ KAL TÜRKİYE!!! DUALARA DEVAM ET ANNE!!!!.


“Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır.  

Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir.

Barış Pınarı Harekatı ile, 

Ülkemize yönelik terör tehdidini bertaraf edeceğiz. 
Oluşturacağımız GÜVENLİ BÖLGE sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini sağlayacağız. 
Suriye'nin toprak bütünlüğünü koruyacak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtaracağız.
Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimizin her birini,
ANNE...
KIZ KARDEŞ...
ABLA...
TEYZE...
BÜYÜKANNELERİ olarak alınlarından öpüyor, kendilerine ve bu harekatta Türkiye'yle birlikte olan tüm yerel destek unsurlarına muvaffakiyetler diliyorum. 

Şimdi dira bizde ANNELER!!!
Cephede vatanın bütünlüğü için küffar ile mücadele eden evlatlarımız için bizler de DUADA...
DUALARDA...
TESPİHLERDE...
BULUŞALIM

Duamız:

Bu duayı Talut,  Calut’a karşı savaşa başlamadan önce söylemiştir.
Bakara 250
رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ ﴿٢٥٠
rabbenâ efrig aleynâ sabren ve sebbit ekdâmenâ vensurnâ alel kavmil kâfirîn(kâfirîne).
Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et.

“Şu kopan fırtına Türk ordusudur 
Yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, 
budur Yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, 
çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!”

Benim yıllardır,
dualarımda ağlayarak söylediğim bu satırlara
“Yarabbi, 
masum evlatlarımızı
muhafaza et,
O Batının köpeklerinin,
O Şerefsiz itlerin
leşlerini yerlere sermeyi 
nasip et”
diyerek yalvarıyorum...

Hep beraber bütün dostlarımıza da söyleyerek Kur’an ve Cevşen okuyarak, dualarımızla “İSLAMIN BU SON ORDUSUNUN MUVAFFAKİYETİ İÇİN RABBİMİZE YALVARALIM.
İnşallah...

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.