Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILIR.

İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILIR. Balans... Balans ayarı... Hayırdır usta nedir bu balans... Neyin balans ayarı? Yıllar oldu ki  unutmuş idik BALANS ve 100 YIL SÜRECEK BALANS AYARINI. 100 yıl öncesine geri döndüğünüzde cihana hükmeden bir imparatorluk... Şimdiki haydutların tam aksine GÜÇLÜNÜN HAKLI OLDUĞU değil. Aksini HAKLI OLANIN GÜÇLÜ OLDUĞU dönemlerde bir devlet ve adam gibi adamlar. Onların  OTUR OTURDUĞUN YERDE!!! ORDUMLA ORAYA GELMEYEYİM!!!  demesi ile bölgeye huzur, sükûn, adalet ve kardeşlik HAKKANİYET ve ADALET üzerine yapılan BALANS AYARLARI.  Ve sonrası... Haydutların... Eşkiyaların... Haramilerin  Utanmadan ortalarda dolaştığı dönemler. Zannedersiniz ki dünyanın imparatorları. Başımızı bırakın kaldırmayı, kaldırmayı düşündüğünüz anlarda bile kafanıza hemen DARBE TOKMAKLARI ile yapılan BALANS AYARLARI.  1960... 1970... 1980.. 2016... Artık balans çekilen bir devlet ve yöneticilerinden, İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILAN bir devlet ve okkalı devlet adamları dönemine girdik. .......... BM 74. Genel Kurulda kürsüde konuşan bir yiğit, yiğit üstü bir yiğit.  Parmağını eşkıya ve zalimlere çevirerek  “Dünyanın bir tarafı yüksek refah seviyesi ve lüks içinde hayatını sürdürürken, diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez” diyerek dünyayı yöneten beş büyük eşkiyasına, DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK!!! BM kürsüsünden soruyorum; İsrail devletinin sınırları neresidir? 1948 mi, 1967 sınırları mı geçerlidir? Yoksa başka bir sınır var mıdır? Türkiye mazlum Filistin halkının yanında yer almaya devam edecektir' diyerek rotasından çıkan eşkıyalara ve haramilere... Cezaevlerinde yüzbinlerce insanı katleden siz değil misiniz, aynaya bak aynaya!!! Bunların Afrika'nın kitabını açtığınız zaman neler var neler. Bunların hepsi kara kaplı defter ve kitaplarla mazileri dolu.  diyerek Küstah Fransa ve onun zıvanadan çıkmış akıl tutulması yaşayan devletin en üst ricali olan Makrona...  Ve daha nice zalim ve haydutlara İTİNA İLE BALANS AYARI vererek tüm mazlumların, mahzunların, yetimlerin, fakir ve gurabanın HAYKIRAN SESİ ile tüm haydutları, üst üste koyup aralarına da karbon kağıdı koyarak BİR DEFADA, DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE İTİNA İLE BALANS AYARI YAPMIŞ, YAPILMIŞTIR. Evet uyuyan devi SİZ uyandırdınız!!! Zamanda... Zeminde... Millette değişti. BALANS AYARI YAPILAN ve 100 YIL SÜRECEK diye göbeklerini kaşıyan emperyalist güçlerin ve onların kemik yalayıcıların dönemi bitti. Artık, İTİNA İLE BALANS AYARI YAPAN BİR DEVLET Ve onun başında da  ASLAN YÜREKLİ EVLATLARI VAR. Reissss... Buyur Nesibe! Kapıda  YERLİ MALI BALANS AYARI YAPILACAK MALlar VAR. Biraz beklesin... Sıra onlara da gelecek... Nesibe TÜKEL
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2019 - Cumartesi

İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILIR.

İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILIR.

Balans...
Balans ayarı...
Hayırdır usta nedir bu balans...
Neyin balans ayarı?
Yıllar oldu ki  unutmuş idik BALANS ve 100 YIL SÜRECEK BALANS AYARINI.

100 yıl öncesine geri döndüğünüzde cihana hükmeden bir imparatorluk... Şimdiki haydutların tam aksine GÜÇLÜNÜN HAKLI OLDUĞU değil. Aksini HAKLI OLANIN GÜÇLÜ OLDUĞU dönemlerde bir devlet ve adam gibi adamlar. Onların 
OTUR OTURDUĞUN YERDE!!!
ORDUMLA ORAYA GELMEYEYİM!!! 
demesi ile bölgeye huzur, sükûn, adalet ve kardeşlik HAKKANİYET ve ADALET üzerine yapılan BALANS AYARLARI. 

Ve sonrası...
Haydutların...
Eşkiyaların...
Haramilerin 
Utanmadan ortalarda dolaştığı dönemler. Zannedersiniz ki dünyanın imparatorları.
Başımızı bırakın kaldırmayı, kaldırmayı düşündüğünüz anlarda bile kafanıza hemen DARBE TOKMAKLARI ile yapılan BALANS AYARLARI. 
1960...
1970...
1980..
2016...

Artık balans çekilen bir devlet ve yöneticilerinden, İTİNA İLE BALANS AYARI YAPILAN bir devlet ve okkalı devlet adamları dönemine girdik.
..........

BM 74. Genel Kurulda kürsüde konuşan bir yiğit, yiğit üstü bir yiğit. 
Parmağını eşkıya ve zalimlere çevirerek 

“Dünyanın bir tarafı yüksek refah seviyesi ve lüks içinde hayatını sürdürürken, diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez” diyerek dünyayı yöneten beş büyük eşkiyasına, DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK!!!

BM kürsüsünden soruyorum; İsrail devletinin sınırları neresidir? 1948 mi, 1967 sınırları mı geçerlidir? Yoksa başka bir sınır var mıdır?

Türkiye mazlum Filistin halkının yanında yer almaya devam edecektir' diyerek rotasından çıkan eşkıyalara ve haramilere...

Cezaevlerinde yüzbinlerce insanı katleden siz değil misiniz, aynaya bak aynaya!!! Bunların Afrika'nın kitabını açtığınız zaman neler var neler. Bunların hepsi kara kaplı defter ve kitaplarla mazileri dolu. 

diyerek Küstah Fransa ve onun zıvanadan çıkmış akıl tutulması yaşayan devletin en üst ricali olan Makrona... 

Ve daha nice zalim ve haydutlara İTİNA İLE BALANS AYARI vererek tüm mazlumların, mahzunların, yetimlerin, fakir ve gurabanın HAYKIRAN SESİ ile tüm haydutları, üst üste koyup aralarına da karbon kağıdı koyarak BİR DEFADA, DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE İTİNA İLE BALANS AYARI YAPMIŞ, YAPILMIŞTIR.

Evet uyuyan devi SİZ uyandırdınız!!!
Zamanda...
Zeminde...
Millette değişti.
BALANS AYARI YAPILAN ve 100 YIL SÜRECEK diye göbeklerini kaşıyan emperyalist güçlerin ve onların kemik yalayıcıların dönemi bitti.
Artık,
İTİNA İLE BALANS AYARI YAPAN BİR DEVLET
Ve onun başında da 
ASLAN YÜREKLİ EVLATLARI VAR.

Reissss...
Buyur Nesibe!
Kapıda  YERLİ MALI BALANS AYARI YAPILACAK MALlar VAR.
Biraz beklesin...
Sıra onlara da gelecek...

Nesibe TÜKEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.