Nesibe TÜKEL
Köşe Yazarı
Nesibe TÜKEL
 

İŞTE TÜRKİYE BU

İŞTE TÜRKİYE BU Aramızda kırgınlık küskünlüğümüz olabilir, Aramızda farklı fikirlere karşı tahammülsüzlüğümüz olabilir, Aramızda değişik inançlara sahip olanlarımız olabilir hatta birbirimize de düşman olabiliriz ancaak acı denilince vatan memleket din iman denilince üzerimizde ki pas, üzerimizde ki kül anında ortadan kalkıvermektedir.   Bu bir fıtrattır, genlerimizin kırmızı çizgileri şarj akümülatörleridir.   Elaziz de ki  Malatya da ki acı 80 milyonun acısı olduğunu depremin vurduğu ilk anlarda gerek sosyal medya gerek TV de doğudan batıya kuzeyden güneye insanlarımızın gerek gönüllü gerek maddi yardımları anında ortaya koyduklarını gördük.   Ne güzel bir memleket ne güzel bir vatan burası.   İçerisinde ve dışarıdan oluşturulmak istenen ayrılıkçı bölücü unsurları bu görüntüler yerin dibine batırmaktadır. Yine bu görüntüler devletinin yanında olanlara da heyecan üzerine heyecan katmaktadır.   Aramıza ekilmeye çalışılan fitne tohumlarını püskürtmüş Biz biriz beraberiz Türkiye yiz demektedir.   Deprem olduğu ilk anlardan sonra devlet bürokrasisini yardım stk larını karalayıcı yayınlar yapanlara devletimiz zamanı gelince tokadını muhteşem bir şekilde indirecek ve bizlerin bir heyecan daha yaşamamızı sağlayacaktır.   O muhteşem günü sabırsızlıkla bekliyorum. Nesibe TÜKEL 
Ekleme Tarihi: 27 Ocak 2020 - Pazartesi

İŞTE TÜRKİYE BU

İŞTE TÜRKİYE BU

Aramızda kırgınlık küskünlüğümüz olabilir,
Aramızda farklı fikirlere karşı tahammülsüzlüğümüz olabilir,
Aramızda değişik inançlara sahip olanlarımız olabilir hatta birbirimize de düşman olabiliriz ancaak acı denilince vatan memleket din iman denilince üzerimizde ki pas, üzerimizde ki kül anında ortadan kalkıvermektedir.
 

Bu bir fıtrattır, genlerimizin kırmızı çizgileri şarj akümülatörleridir.
 

Elaziz de ki  Malatya da ki acı 80 milyonun acısı olduğunu depremin vurduğu ilk anlarda gerek sosyal medya gerek TV de doğudan batıya kuzeyden güneye insanlarımızın gerek gönüllü gerek maddi yardımları anında ortaya koyduklarını gördük.
 

Ne güzel bir memleket ne güzel bir vatan burası.
 

İçerisinde ve dışarıdan oluşturulmak istenen ayrılıkçı bölücü unsurları bu görüntüler yerin dibine batırmaktadır.
Yine bu görüntüler devletinin yanında olanlara da heyecan üzerine heyecan katmaktadır.
 

Aramıza ekilmeye çalışılan fitne tohumlarını püskürtmüş Biz biriz beraberiz Türkiye yiz demektedir.
 

Deprem olduğu ilk anlardan sonra devlet bürokrasisini yardım stk larını karalayıcı yayınlar yapanlara devletimiz zamanı gelince tokadını muhteşem bir şekilde indirecek ve bizlerin bir heyecan daha yaşamamızı sağlayacaktır.
 

O muhteşem günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Nesibe TÜKEL 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.