Uygur, görevini devretti

SİYASET/POLİTİKA 18.12.2023 - 11:03, Güncelleme: 18.12.2023 - 11:03 853+ kez okundu.
 

Uygur, görevini devretti

Partinin ilçe binasında düzenlenen kongre olağan kongrede konuşan Uygur , 2021 yılından itibaren birlikte çalıştığı herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.
31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler Yerel seçimine ilişkin ve Deva Partisinin İzmir’deki  Kongre takvimi gereği   Buca İlçe Başkanlığını bırakan  Aybar Uygur yapılan Olağan kongresinde  görevini İlçe Başkanı Aybar Uygur, görevini  ilçe başkanlığına tek listeyle aday olan  Av. Emine Gülmez Sarıya  devretti. Partinin ilçe binasında düzenlenen kongre olağan kongrede  konuşan Uygur , 2021 yılından itibaren birlikte çalıştığı herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan liderliğinde, partinin  neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Aybar Uygur , 2021 yılından bu yana onur ve Gururla yapmış olduğum İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Bucanın önemini Buca da siyaset yapmanın sorumluluğunu üzerimde hep hissettim.. Ağır başlı, mütevazi,  İçten, doğal ve samimi olmaya gayret ettim.Büyükle büyük, küçükle küçük, Bazen olgun, bazen çocuk, Kırmadan, üzmeden nezaketle siyaset yapmaya özen gösterdim. Sevdikçe sevginin  çığ gibi büyüyeceğini hep ilke edindim. Kötülüğü bitiremeyeceğimi bilerek ama iyiyi ve iyiliği büyütmenin önemi hissederek siyaset yaptım..  Diklenmeden  dik durmaya çalıştım. Sesimizi değil sözümüzü yükseltmeye çalıştım. Özetle Siyaset gelip geçici, hesapsız dostluklar bakidir. İki yıllık görev süresince yol arkadaşlarımla hoş bir sada bırakabildiysem bu gurur  ve onur bize yeter.. Kendimi önce yüce yaradana sonrada canımdan kıymetli Bucama  emanet ediyorum.. Allah başımı yere düşürmesin..Birlikte  çalışmaktan onur ve gurur duyduğum kardeşim  Av. emine Gülmez Sarı’ya çıkmış olduğu bu gurur dolu yolda canı gönülden başarı dileklerimi iletir, Bucamıza  hayırlı olmasını dilerim. Tüm teşkilatlarımızın, kıymetli başkanımızın arkasında olduğu bilinci ve inancıyla, bugün tek yürek olarak, davasını gözeterek biz olma günü olduğunu bilerek ve bu inançla yönetimiyle çalışacaklarına inanıyorum." diye konuştu. İlçe Başkanlığı görevini devralan Av. Emine Gülmez Sarı  İlçe Başkanlığı adaylığını çok tecrübeli bir siyasetçiden devraldığını  bu görevi yüklenerek oluşturduğunuz  yeni yönetimimiz ile birlikte Bucamıza  daha fazla hizmet getirmenin peşinde olacağız.” ifadelerini kullanan  Sarı , Öncelikli hedefimiz Menteşe İlçemizi DEVA Belediyeciliği ile tanıştırmak ve hizmet odaklı siyaseti  Bucalı  hemşerilerimizin beğenisine sunabilmek olacaktır. Tüm halkımızı Buca  İlçe Başkanlığımızda  partimize güç vermeye davet ediyorum .” dedi. Konuşmaların ardından önceki dönem ilçe başkanı  Aybar Uygur yeni ilçe başkanı  Emine Gülmez Sarı’ya   çiçek verdi. Eski Başkan Aybar Uygur’un  DEVA Partisi Buca Belediye Başkanı adayı olacağı düşünülüyor.  
Partinin ilçe binasında düzenlenen kongre olağan kongrede konuşan Uygur , 2021 yılından itibaren birlikte çalıştığı herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler Yerel seçimine ilişkin ve Deva Partisinin İzmir’deki  Kongre takvimi gereği   Buca İlçe Başkanlığını bırakan  Aybar Uygur yapılan Olağan kongresinde  görevini İlçe Başkanı Aybar Uygur, görevini  ilçe başkanlığına tek listeyle aday olan  Av. Emine Gülmez Sarıya  devretti.

Partinin ilçe binasında düzenlenen kongre olağan kongrede  konuşan Uygur , 2021 yılından itibaren birlikte çalıştığı herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan liderliğinde, partinin  neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Aybar Uygur , 2021 yılından bu yana onur ve Gururla yapmış olduğum İlçe Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

Bucanın önemini Buca da siyaset yapmanın sorumluluğunu üzerimde hep hissettim..
Ağır başlı, mütevazi, 
İçten, doğal ve samimi olmaya gayret ettim.Büyükle büyük, küçükle küçük,
Bazen olgun, bazen çocuk,
Kırmadan, üzmeden nezaketle siyaset yapmaya özen gösterdim.
Sevdikçe sevginin  çığ gibi büyüyeceğini hep ilke edindim.
Kötülüğü bitiremeyeceğimi bilerek ama iyiyi ve iyiliği büyütmenin önemi hissederek siyaset yaptım.. 
Diklenmeden  dik durmaya çalıştım.
Sesimizi değil sözümüzü yükseltmeye çalıştım.

Özetle Siyaset gelip geçici, hesapsız dostluklar bakidir.
İki yıllık görev süresince yol arkadaşlarımla hoş bir sada bırakabildiysem bu gurur  ve onur bize yeter..

Kendimi önce yüce yaradana sonrada canımdan kıymetli Bucama  emanet ediyorum..

Allah başımı yere düşürmesin..Birlikte  çalışmaktan onur ve gurur duyduğum kardeşim  Av. emine Gülmez Sarı’ya çıkmış olduğu bu gurur dolu yolda canı gönülden başarı dileklerimi iletir, Bucamıza  hayırlı olmasını dilerim. Tüm teşkilatlarımızın, kıymetli başkanımızın arkasında olduğu bilinci ve inancıyla, bugün tek yürek olarak, davasını gözeterek biz olma günü olduğunu bilerek ve bu inançla yönetimiyle çalışacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

İlçe Başkanlığı görevini devralan Av. Emine Gülmez Sarı  İlçe Başkanlığı adaylığını çok tecrübeli bir siyasetçiden devraldığını  bu görevi yüklenerek oluşturduğunuz  yeni yönetimimiz ile birlikte Bucamıza  daha fazla hizmet getirmenin peşinde olacağız.” ifadelerini kullanan  Sarı , Öncelikli hedefimiz Menteşe İlçemizi DEVA Belediyeciliği ile tanıştırmak ve hizmet odaklı siyaseti  Bucalı  hemşerilerimizin beğenisine sunabilmek olacaktır. Tüm halkımızı Buca  İlçe Başkanlığımızda  partimize güç vermeye davet ediyorum .” dedi.
Konuşmaların ardından önceki dönem ilçe başkanı  Aybar Uygur yeni ilçe başkanı  Emine Gülmez Sarı’ya   çiçek verdi.

Eski Başkan Aybar Uygur’un  DEVA Partisi Buca Belediye Başkanı adayı olacağı düşünülüyor.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.