Uyandığında ellerini gördü şok oldu

AKTÜEL/MAGAZİN 10.10.2022 - 13:31, Güncelleme: 10.10.2022 - 13:31 1334+ kez okundu.
 

Uyandığında ellerini gördü şok oldu

Müzisyen Begüm Polat ellerine kına yakmadığı halde bir sabah eli kınalı uyandığını söyledi. Polat olayın şokunu yaşarken, önce cilt lekesi sanarken ve olayın ise hala gizemi çözülmedi.
Yaşadığı olayı fotoğraflar ile paylaşan müzisyen Begüm Polat " Bende cilt lekesi olduğunu sandım. Ama elim kına kokuyor. Gerçekten dünden beri şaşkınlığımı atamıyorum. Ama dua ettiğim gecenin sabahı elime kına yakılmış olarak uyanmak. Eminim çok güzel bir anlamı var. Bence olayın meleklerle alakası var. Diğer kötü varlıklarla değil." dedi. Polat evinde kına olmadığı halde böyle bir şeyin nasıl olduğunu araştırdığını dile getirdi.  Begüm Polat " Bu sabah uyandığımda ellerimi kına yakılmış bir şekilde buldum. Ben böyle bir şey yapmadım. Evimde de kına yok. Bu kına elime nasıl geldi" diye konuştu.
Müzisyen Begüm Polat ellerine kına yakmadığı halde bir sabah eli kınalı uyandığını söyledi. Polat olayın şokunu yaşarken, önce cilt lekesi sanarken ve olayın ise hala gizemi çözülmedi.

Yaşadığı olayı fotoğraflar ile paylaşan müzisyen Begüm Polat " Bende cilt lekesi olduğunu sandım. Ama elim kına kokuyor. Gerçekten dünden beri şaşkınlığımı atamıyorum. Ama dua ettiğim gecenin sabahı elime kına yakılmış olarak uyanmak. Eminim çok güzel bir anlamı var. Bence olayın meleklerle alakası var. Diğer kötü varlıklarla değil." dedi.

Polat evinde kına olmadığı halde böyle bir şeyin nasıl olduğunu araştırdığını dile getirdi. 
Begüm Polat " Bu sabah uyandığımda ellerimi kına yakılmış bir şekilde buldum. Ben böyle bir şey yapmadım. Evimde de kına yok. Bu kına elime nasıl geldi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.