Üniteks Tekstil'den İyilik İçin Adımlar: Maraton İzmir’de Anlamlı Koşu

ENERJİ/MADEN 21.04.2024 - 21:26, Güncelleme: 21.04.2024 - 21:26 557 kez okundu.
 

Üniteks Tekstil'den İyilik İçin Adımlar: Maraton İzmir’de Anlamlı Koşu

Üniteks Tekstil, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından "İyilik Peşinde Koş" sloganıyla düzenlenen Maraton İzmir’de adımlarını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için attı.
Üniteks Tekstil Koşu Takımı, 3 yıldır katılım sağladığı bu yardımseverlik koşusuyla toplumsal farkındalığı artırmayı ve eğitime erişimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.   Koşucuların açtığı kampanyalar aracılığıyla toplanan bağışlar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin "Bir Işık Da Sen Yak" projesine aktarılacak ve böylece daha fazla üniversite öğrencisinin eğitim hayallerini gerçekleştirmesi desteklenecek.   Hakkında: Üniteks Tekstil, global markalar için hazır giyim ve konfeksiyon alanında verdiği hizmetlerle ve sürdürülebilir ve yenilikçi üretim anlayışıyla, sektörde öncü bir rol üstlenmektedir. Toplumsal sorumluluk projelerine aktif katılımıyla bilinen Üniteks Tekstil, eğitim, çevre ve toplum sağlığı alanlarında çeşitli girişimleri desteklemekte ve pozitif değişim yaratmayı hedeflemektedir.  
Üniteks Tekstil, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından "İyilik Peşinde Koş" sloganıyla düzenlenen Maraton İzmir’de adımlarını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için attı.

Üniteks Tekstil Koşu Takımı, 3 yıldır katılım sağladığı bu yardımseverlik koşusuyla toplumsal farkındalığı artırmayı ve eğitime erişimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.
 

Koşucuların açtığı kampanyalar aracılığıyla toplanan bağışlar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin "Bir Işık Da Sen Yak" projesine aktarılacak ve böylece daha fazla üniversite öğrencisinin eğitim hayallerini gerçekleştirmesi desteklenecek.

 

Hakkında:

Üniteks Tekstil, global markalar için hazır giyim ve konfeksiyon alanında verdiği hizmetlerle ve sürdürülebilir ve yenilikçi üretim anlayışıyla, sektörde öncü bir rol üstlenmektedir. Toplumsal sorumluluk projelerine aktif katılımıyla bilinen Üniteks Tekstil, eğitim, çevre ve toplum sağlığı alanlarında çeşitli girişimleri desteklemekte ve pozitif değişim yaratmayı hedeflemektedir.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.