Ülgür’ün CHP adaylığının önü kapatıldı

EGE HABERLERİ 28.11.2023 - 23:54, Güncelleme: 28.11.2023 - 23:54 3380+ kez okundu.
 

Ülgür’ün CHP adaylığının önü kapatıldı

CHP MYK ve PM toplantılarında alınan kararlar ile parti üyeliğine dönecek isimler açıklanırken Hüseyin Vefa Ülgür’ün partisine geri dönüş talebinin önü kapatıldı.
İzmir’in Selçuk ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve yaklaşan yerel seçimler için, Selçuk ilçesinde başkanlık yarışı için ismi öne çıkan Hüseyin Vefa Ülgür’ün CHP’ye yaptığı partiye dönüş talebi cevapsız kaldı. CHP MYK ve PM toplantılarında alınan kararlar ile Selçuk Eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün partisine geri dönüş talebinin önü kesilmiş oldu. Toplantıda yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları ise 5 Aralık'a kadar uzatılırken, Hüseyin Vefa Ülgür’ün ne yapacağı merakla bekleniyor.     
CHP MYK ve PM toplantılarında alınan kararlar ile parti üyeliğine dönecek isimler açıklanırken Hüseyin Vefa Ülgür’ün partisine geri dönüş talebinin önü kapatıldı.

İzmir’in Selçuk ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve yaklaşan yerel seçimler için, Selçuk ilçesinde başkanlık yarışı için ismi öne çıkan Hüseyin Vefa Ülgür’ün CHP’ye yaptığı partiye dönüş talebi cevapsız kaldı.

CHP MYK ve PM toplantılarında alınan kararlar ile Selçuk Eski Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün partisine geri dönüş talebinin önü kesilmiş oldu.

Toplantıda yarın bitecek olan CHP Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuruları ise 5 Aralık'a kadar uzatılırken, Hüseyin Vefa Ülgür’ün ne yapacağı merakla bekleniyor. 

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.