Türkiye şampiyonasında Düzce’yi temsil ettiler

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2023 - 11:19, Güncelleme: 11.04.2023 - 11:03 2614+ kez okundu.
 

Türkiye şampiyonasında Düzce’yi temsil ettiler

Türkiye şampiyonasında Düzce’yi temsil ettiler
DÜZCE(İHA) – Okul Sporları Judo Yıldızlar kız ve erkek Türkiye birinciliği müsabakalarında Düzce’yi temsil eden sporcular 3 madalya kazandı.2022-2023 yılı okul sporları Judo Yıldızlar kız ve erkek Türkiye birinciliği müsabakaları Nevşehir Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlendi. Judo Yıldızlar Kız ve Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakalarına çeşitli illerden yaklaşık 500 sporcu ve antrenör katıldı.Şampiyonaya Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız eşliğinde katılan Düzceli sporculardan 55 kilogramda Utku Özöyüdücü birinci, 48 kilogramda Özlem Şebnem üçüncü ve 34 kilogramda Rutkay Çil ikinci oldu.
Türkiye şampiyonasında Düzce’yi temsil ettiler
DÜZCE(İHA) – Okul Sporları Judo Yıldızlar kız ve erkek Türkiye birinciliği müsabakalarında Düzce’yi temsil eden sporcular 3 madalya kazandı.
2022-2023 yılı okul sporları Judo Yıldızlar kız ve erkek Türkiye birinciliği müsabakaları Nevşehir Spor Kompleksi Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlendi. Judo Yıldızlar Kız ve Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakalarına çeşitli illerden yaklaşık 500 sporcu ve antrenör katıldı.
Şampiyonaya Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız eşliğinde katılan Düzceli sporculardan 55 kilogramda Utku Özöyüdücü birinci, 48 kilogramda Özlem Şebnem üçüncü ve 34 kilogramda Rutkay Çil ikinci oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.