TÜGVA MANİSA'DA REGAİB RÜZGARI

GÜNDEM/GÜNCEL 12.01.2024 - 13:00, Güncelleme: 12.01.2024 - 13:00 1171+ kez okundu.
 

TÜGVA MANİSA'DA REGAİB RÜZGARI

ÜGVA Manisa ekibi Ortaokul, Lise, Üniversite, Çalışan Gençlik, TÜGVA Destek, Kadın ve Aile, Spor Koordinatörlüğü ekipleriyle 12 ilçe ile birlikte koordineli olarak Regaib kandili Özel programı gerçekleştirdi.
1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Galata köprüsünde düzenlenen Filistin'e Destek, Şehitlerimize Rahmet İsrail'e lanet yürüşüne Manisa'dan 21 otobüs(1000'e yakın kişi) kaldırılmasına öncülük ederek dikkatleri üzerine çeken TÜGVA Manisa ekibi yine bir ilke imza attı. Üç ayların manevi iklimini hissettiğimiz bu günlerde TÜGVA Manisa ekibi Ortaokul, Lise, Üniversite, Çalışan Gençlik, TÜGVA Destek, Kadın ve Aile, Spor Koordinatörlüğü ekipleriyle 12 ilçe ile birlikte koordineli olarak Regaib kandili Özel programı gerçekleştirdi.  Program kapsamında binlerce gönüllüye ulaşıldı.  TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser; "toplumun en temel yapı taşı olan manevi değerlerimizin ele alınması konusunda Şehzadeler Şehri Manisa’mızda birçok faaliyete öncülük ediyoruz. Bu faaliyetler kapsamında Regaib Kandili Özel programında TÜGVA Manisa ekibi 12 ilçe ile birlikte, Ortaokul vakıf okulu öğrencileri ve velileri ile, üniversite koordinatörlüğü öncülüğünde KYK’larda sohbet, TÜGVA Destek ekibi olarak huzurevi ziyareti, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurban eti dağıtımı, Lise koordinatörlüğümüz öncülüğünde lise pansiyonlarında söyleşi , Kadın ve Aile koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Regaib Kandili Özel programı, Spor koordinatörlüğümüz öncülüğünde Futbol okulumuza gelen öğrencilerimizle söyleşi, Eğitim koordinatörlüğümüzce Velhasıl programları,İcathanemize gelen öğrencilerimizle sohbet etkinliklerine öncülük etmiştir.  Yapılan bu faaliyetlerle il merkezi ve 12 ilçemizle birlikte bir günde 24 programla 10.000’den fazla gönüllümüze ulaşılmıştır. Bu faaliyetlerdeki amacımız gençlerimizi Regaib gecesi hakkında bilgilendirmek, Filistin'deki kardeşlerimizin acısına ortak olup toplumumuzda bu dramın normalleşmesini engellemek, vatanı için şehit olan kahramanlarımızı yad etmek ve gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Gece gündüz demeden Faaliyetlerimizle gençlerimizin manevi ve ahlaki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz". diye konuştu.  
ÜGVA Manisa ekibi Ortaokul, Lise, Üniversite, Çalışan Gençlik, TÜGVA Destek, Kadın ve Aile, Spor Koordinatörlüğü ekipleriyle 12 ilçe ile birlikte koordineli olarak Regaib kandili Özel programı gerçekleştirdi.

1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Galata köprüsünde düzenlenen Filistin'e Destek, Şehitlerimize Rahmet İsrail'e lanet yürüşüne Manisa'dan 21 otobüs(1000'e yakın kişi) kaldırılmasına öncülük ederek dikkatleri üzerine çeken TÜGVA Manisa ekibi yine bir ilke imza attı. Üç ayların manevi iklimini hissettiğimiz bu günlerde TÜGVA Manisa ekibi Ortaokul, Lise, Üniversite, Çalışan Gençlik, TÜGVA Destek, Kadın ve Aile, Spor Koordinatörlüğü ekipleriyle 12 ilçe ile birlikte koordineli olarak Regaib kandili Özel programı gerçekleştirdi. 
Program kapsamında binlerce gönüllüye ulaşıldı. 

TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Osman Güreser; "toplumun en temel yapı taşı olan manevi değerlerimizin ele alınması konusunda Şehzadeler Şehri Manisa’mızda birçok faaliyete öncülük ediyoruz.
Bu faaliyetler kapsamında Regaib Kandili Özel programında TÜGVA Manisa ekibi 12 ilçe ile birlikte, Ortaokul vakıf okulu öğrencileri ve velileri ile, üniversite koordinatörlüğü öncülüğünde KYK’larda sohbet, TÜGVA Destek ekibi olarak huzurevi ziyareti, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurban eti dağıtımı, Lise koordinatörlüğümüz öncülüğünde lise pansiyonlarında söyleşi , Kadın ve Aile koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Regaib Kandili Özel programı, Spor koordinatörlüğümüz öncülüğünde Futbol okulumuza gelen öğrencilerimizle söyleşi, Eğitim koordinatörlüğümüzce Velhasıl programları,İcathanemize gelen öğrencilerimizle sohbet etkinliklerine öncülük etmiştir. 
Yapılan bu faaliyetlerle il merkezi ve 12 ilçemizle birlikte bir günde 24 programla 10.000’den fazla gönüllümüze ulaşılmıştır. Bu faaliyetlerdeki amacımız gençlerimizi Regaib gecesi hakkında bilgilendirmek, Filistin'deki kardeşlerimizin acısına ortak olup toplumumuzda bu dramın normalleşmesini engellemek, vatanı için şehit olan kahramanlarımızı yad etmek ve gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Gece gündüz demeden Faaliyetlerimizle gençlerimizin manevi ve ahlaki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz". diye konuştu.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.