Torbalılı şehit itfaiye eri için resmi cenaze töreni düzenlendi!

YAŞAM 05.10.2023 - 12:55, Güncelleme: 05.10.2023 - 12:59 6458+ kez okundu.
 

Torbalılı şehit itfaiye eri için resmi cenaze töreni düzenlendi!

Ankara’da bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş için Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı’nda cenaze töreni gerçekleştirildi.
Keçiören’de bir apartman dairesindeki yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenen itfaiye eri Fahrican Yavaş şehit oldu. Yavaş için Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığı’nda resmi cenaze töreni düzenlendi. Yavaş’ın naaşı, törenin ardından gözyaşları arasında memleketi İzmir’e gönderildi. Genç itfaiyeci memleketi İzmir Torbalı'da toprağa verilecek. Şehit Fahrican Yavaş’a Ankara’da resmi tören düzenlendi. Akşam saatlerinde Ankara İtfaiyesi’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımıyla düzenlenen törende mesai arkadaşları duygu dolu anlar yaşandı. Ailesinin de yer aldığı törenle ilgili sosyal medyada bir paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Başka canları kurtarmaya çalışırken kahramanca şehit olan itfaiye erimiz Fahrican Yavaş’ı son yolculuğuna uğurladık. Hatırasını sonsuza kadar yaşatacak, hiçbir zaman unutmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Öte yandan cenazesi Torbalı’ya getirilen Fahrican Yavaş bugün defnedilecek. Öğle namazına müteakip Ertuğrul Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Yavaş’ın cansız beden Eğerci köy mezarlığına defnedilecek.  
Ankara’da bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş için Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı’nda cenaze töreni gerçekleştirildi.

Keçiören’de bir apartman dairesindeki yangına müdahale ettiği sırada dumandan zehirlenen itfaiye eri Fahrican Yavaş şehit oldu.

Yavaş için Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığı’nda resmi cenaze töreni düzenlendi. Yavaş’ın naaşı, törenin ardından gözyaşları arasında memleketi İzmir’e gönderildi. Genç itfaiyeci memleketi İzmir Torbalı'da toprağa verilecek.

Şehit Fahrican Yavaş’a Ankara’da resmi tören düzenlendi. Akşam saatlerinde Ankara İtfaiyesi’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılımıyla düzenlenen törende mesai arkadaşları duygu dolu anlar yaşandı. Ailesinin de yer aldığı törenle ilgili sosyal medyada bir paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Başka canları kurtarmaya çalışırken kahramanca şehit olan itfaiye erimiz Fahrican Yavaş’ı son yolculuğuna uğurladık. Hatırasını sonsuza kadar yaşatacak, hiçbir zaman unutmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Öte yandan cenazesi Torbalı’ya getirilen Fahrican Yavaş bugün defnedilecek. Öğle namazına müteakip Ertuğrul Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Yavaş’ın cansız beden Eğerci köy mezarlığına defnedilecek.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.