Torbalı'da voleybol kursu başlıyor

SPOR 11.08.2023 - 08:24, Güncelleme: 11.08.2023 - 08:24 3521+ kez okundu.
 

Torbalı'da voleybol kursu başlıyor

Torbalı Belediyesi, Voleybol ve Temek Hareket Eğitim Kursu açacağını duyurdu.
Habergündemim - Torbalı Belediyesi, 6-10 y aş arası çocuklara yönelik Voleybol ve Temek Hareket Eğitim Kursu açacağını duyurdu. Ayrancılar Kapalı Spor Salonunda verilecek eğitime başvurular 10 - 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Ayrancılar'da Voleybol ve Temel Hareket Eğitimi kursu açıyoruz... 6-10 yaş arası çocuklarımız için olan kursumuza 10 Ağustos-18 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.
Torbalı Belediyesi, Voleybol ve Temek Hareket Eğitim Kursu açacağını duyurdu.

Habergündemim -

Torbalı Belediyesi, 6-10 y aş arası çocuklara yönelik Voleybol ve Temek Hareket Eğitim Kursu açacağını duyurdu.

Ayrancılar Kapalı Spor Salonunda verilecek eğitime başvurular 10 - 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Ayrancılar'da Voleybol ve Temel Hareket Eğitimi kursu açıyoruz... 6-10 yaş arası çocuklarımız için olan kursumuza 10 Ağustos-18 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.