Torbalı Belediyesi’nden ücretsiz çocuk oyunu

EGE HABERLERİ 03.10.2023 - 00:00, Güncelleme: 03.10.2023 - 00:10 5404+ kez okundu.
 

Torbalı Belediyesi’nden ücretsiz çocuk oyunu

Torbalı Belediyesi, Soytarılar Okulu isimli müzikli danslı oyununu, minik izleyicilerle buluşturacak.
Torbalı Belediyesi, 7 Ekim Cumartesi saat 14.00’da İsmail Uygur Kültür Merkezinde Soytarılar Okulu isimli müzikli danslı çocuk oyununu, minik izleyicilerle buluşturacak. Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosunun sahneleyeceği oyunun yönetmeni Yener Yayıcı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek oyuna ilişkin Torbalı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Çocuklar mutlu biz mutlu… Friedrich Karl Waechter’ in yazdığı, Yener Yayıcı’nın yönettiği "Soytarılar Okulu" adlı müzikli, danslı çocuk oyununu sizler ile buluşturuyoruz. Saygı, düzen ve disiplin konusuna farklı açılardan bakılmasını sağlamaya çalışan oyunumuza eğlenceli vakit geçirmek isteyen 4 yaş ve üzeri tüm çocuklarımız davetlidir” ifadeleri ile davette bulunuldu.
Torbalı Belediyesi, Soytarılar Okulu isimli müzikli danslı oyununu, minik izleyicilerle buluşturacak.

Torbalı Belediyesi, 7 Ekim Cumartesi saat 14.00’da İsmail Uygur Kültür Merkezinde Soytarılar Okulu isimli müzikli danslı çocuk oyununu, minik izleyicilerle buluşturacak.

Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosunun sahneleyeceği oyunun yönetmeni Yener Yayıcı.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek oyuna ilişkin Torbalı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Çocuklar mutlu biz mutlu… Friedrich Karl Waechter’ in yazdığı, Yener Yayıcı’nın yönettiği "Soytarılar Okulu" adlı müzikli, danslı çocuk oyununu sizler ile buluşturuyoruz. Saygı, düzen ve disiplin konusuna farklı açılardan bakılmasını sağlamaya çalışan oyunumuza eğlenceli vakit geçirmek isteyen 4 yaş ve üzeri tüm çocuklarımız davetlidir” ifadeleri ile davette bulunuldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.