Tire Belevi yolundaki kazaya CHP’li gençten videolu tepki!

ASAYİŞ/OLAY 18.07.2023 - 10:41, Güncelleme: 18.07.2023 - 10:41 2845+ kez okundu.
 

Tire Belevi yolundaki kazaya CHP’li gençten videolu tepki!

Tire Belevi yolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydana geldi.
Habergündemim - Otomobili ile yolda seyir halinde olan CHP Tire Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Erce Kaygusuz kazaya tanık oldu. Kaza sonrası tepkisini videoya çekip Yerelgüç’e gönderen Kaygusuz iktidara tepki göstererek şunları söyledi: “Tire Belevi yolundayız şu an sabah saat 5.30. iktidar partisi zam yapmaktan başka bir şey bilmediği için yaklaşık 7 yıldır yolumuzu bir türlü bitirememekle hizmete devam ediyor. Sözde yaptıkları hizmeti Tire’nin her tarafında bize övüyorlar. Biz hizmet yaptık diye. Yaptıkları hizmet bu arkadaşlar. Her gün olduğu gibi bir kaza. Yolun kesişim noktasına uygun bariyerleri koymadıkları için araçlar fark edemiyorlar ve bu bariyerlere çarparak kaza yapıyorlar.”
Tire Belevi yolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Habergündemim -

Otomobili ile yolda seyir halinde olan CHP Tire Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Erce Kaygusuz kazaya tanık oldu.

Kaza sonrası tepkisini videoya çekip Yerelgüç’e gönderen Kaygusuz iktidara tepki göstererek şunları söyledi: “ Tire Belevi yolundayız şu an sabah saat 5.30. iktidar partisi zam yapmaktan başka bir şey bilmediği için yaklaşık 7 yıldır yolumuzu bir türlü bitirememekle hizmete devam ediyor. Sözde yaptıkları hizmeti Tire’nin her tarafında bize övüyorlar. Biz hizmet yaptık diye. Yaptıkları hizmet bu arkadaşlar. Her gün olduğu gibi bir kaza. Yolun kesişim noktasına uygun bariyerleri koymadıkları için araçlar fark edemiyorlar ve bu bariyerlere çarparak kaza yapıyorlar.”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.