Temizlik ekipleri gece mesaisinde

EGE HABERLERİ 19.08.2023 - 10:14, Güncelleme: 19.08.2023 - 10:14 4239+ kez okundu.
 

Temizlik ekipleri gece mesaisinde

Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından insan ve araç yoğunluğunun daha az olduğu gece saatlerinde, temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, Rekreasyon Alanı ve Sevgi Yolu çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. İnsan ve araç yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılan detaylı temizlik çalışması 2 yıkama aracı, süpürme aracı ve 10 personel ile gerçekleştirildi. Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından temizlik çalışmasına ilişkin yapılan paylaşımda; "Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından, Rekreasyon Alanı’nda ve Sevgi Yolu çevresinde, insan ve araç yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde 2 yıkama aracı, süpürme aracı ve 10 personel ile detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi" ifadelerine yer verildi.
Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından insan ve araç yoğunluğunun daha az olduğu gece saatlerinde, temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, Rekreasyon Alanı ve Sevgi Yolu çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

İnsan ve araç yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılan detaylı temizlik çalışması 2 yıkama aracı, süpürme aracı ve 10 personel ile gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından temizlik çalışmasına ilişkin yapılan paylaşımda;

"Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz tarafından, Rekreasyon Alanı’nda ve Sevgi Yolu çevresinde, insan ve araç yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde 2 yıkama aracı, süpürme aracı ve 10 personel ile detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi" ifadelerine yer verildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.