Sürücüler dikkat! Kış lastiği zorunluluğu başlıyor!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 30.11.2022 - 10:59, Güncelleme: 30.11.2022 - 10:59 2567+ kez okundu.
 

Sürücüler dikkat! Kış lastiği zorunluluğu başlıyor!

Sürücüler dikkat! Kış lastiği zorunluluğu başlıyor!
Şehirlerarası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda yarından itibaren kış lastiği takılması zorunlu olacak.  Güvenli ve akıcı bir trafik için sadece zorunluluk kapsamında olan ticari araçlarda değil tüm araçlarda kış lastiği kullanılması öneriliyor. Yarın başlayacak uygulama 4 ay sürecek, 1 Nisan 2023'te sona erecek. Kış lastiği zorunluluğuna uymayan araçların sürücülerine 1152 lira ceza kesilecek. Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor.
Sürücüler dikkat! Kış lastiği zorunluluğu başlıyor!

Şehirlerarası kara yollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda yarından itibaren kış lastiği takılması zorunlu olacak.

 Güvenli ve akıcı bir trafik için sadece zorunluluk kapsamında olan ticari araçlarda değil tüm araçlarda kış lastiği kullanılması öneriliyor.

Yarın başlayacak uygulama 4 ay sürecek, 1 Nisan 2023'te sona erecek.

Kış lastiği zorunluluğuna uymayan araçların sürücülerine 1152 lira ceza kesilecek.

Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi oto lastikçilerde yoğunluk yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.