Soylu'dan gündeme bomba!

SİYASET/POLİTİKA 19.12.2022 - 11:27, Güncelleme: 19.12.2022 - 11:27 1736+ kez okundu.
 

Soylu'dan gündeme bomba!

İçişleri Bakanı Soylu, katıldığı bir televizyon programında CHP ye ilişkin bomba iddialarda bulundu.
İçişleri Bakanı Soylu, katıldığı bir televizyon programında CHP ye ilişkin bomba iddialarda bulundu. CHP İzmir millet ekili Bedri serte in FEtö tarafından özel olarak önerildiğini ve süreçte yaşanan tüm bilgileri anlattı.   Vahit Koç / Özel Haber   Soylu açıklamalarında; Kemel Kılıçdaroğlu bir diş hekimi muayenesine gidiyor. Orada oturuyorlar konuşuyorlar. Pensilvanya'nın talimatı ve bilgisi dahilinde oradalar. Kemal Bey'de koşa koşa buraya gidiyor. Kılıçdaroğlu burada çok şey konuşuyor. "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" mesajı veriliyor. Orada "Şu adamı İzmir ilinde şu ilçede CHP'den belediye başkanı olmasını istiyoruz" diye Kemal Bey'den rica ediyorlar. Size de uygun bir insandır deniyor. Sonrasında ise  Kılıçdaroğlu bu ismi unutuyor. FETÖ örgütü Kılıçdaroğlu'na bu konuda sitem edince. CHP İzmir İl Başkanı oluyor. Şimdilerde ise bu isim milletvekili, Bu isim Bedri Serter. Ben burada isim veriyorum. Oradan bulunanlar üzerinden değerlendirme yapıyorum.   Soylu’ya yanıt Denizden geldi CHP İzmir İl Başkanı Av. Deniz Yücel, Milletvekili Bedri Serter’e “Fetöcü” imasında bulunan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, sosyal medya üzerinden “Fetö'cülerden mi öğrendin iftira atmayı Süleyman Soylu?” diye yazdı.   Av. Deniz Yücel’den yanıt gecikmedi İç işleri bakanı Soylu’nun konuk olduğu bir televizyon programında CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter’e “Fetöcü” demesi sonrası İl Başkanı Av. Deniz Yücel’den sosyal medya üzerinden bombanın pimini çekti   Sosyal meyda hesabından iç işleri bakanı Süleyman soyluyu etiketliyen yücel “Fetö'cülerden mi öğrendin iftira atmayı “Süleyman Soylu? İçişleri Bakanı olmak ağırlık ister. Sen o ağırlıktan yoksunsun. Ülkede teröristler, mafya, uyuşturucu baronları cirit atarken sen magazinci ve iftiracı olmuşsun” diye yazdı.  
İçişleri Bakanı Soylu, katıldığı bir televizyon programında CHP ye ilişkin bomba iddialarda bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu, katıldığı bir televizyon programında CHP ye ilişkin bomba iddialarda bulundu.

CHP İzmir millet ekili Bedri serte in FEtö tarafından özel olarak önerildiğini ve süreçte yaşanan tüm bilgileri anlattı.

 

Vahit Koç / Özel Haber

 

Soylu açıklamalarında;

Kemel Kılıçdaroğlu bir diş hekimi muayenesine gidiyor. Orada oturuyorlar konuşuyorlar. Pensilvanya'nın talimatı ve bilgisi dahilinde oradalar. Kemal Bey'de koşa koşa buraya gidiyor.

Kılıçdaroğlu burada çok şey konuşuyor. "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" mesajı veriliyor. Orada "Şu adamı İzmir ilinde şu ilçede CHP'den belediye başkanı olmasını istiyoruz" diye Kemal Bey'den rica ediyorlar. Size de uygun bir insandır deniyor. Sonrasında ise  Kılıçdaroğlu bu ismi unutuyor. FETÖ örgütü Kılıçdaroğlu'na bu konuda sitem edince. CHP İzmir İl Başkanı oluyor. Şimdilerde ise bu isim milletvekili, Bu isim Bedri Serter. Ben burada isim veriyorum. Oradan bulunanlar üzerinden değerlendirme yapıyorum.

 

Soylu’ya yanıt Denizden geldi

CHP İzmir İl Başkanı Av. Deniz Yücel, Milletvekili Bedri Serter’e “Fetöcü” imasında bulunan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, sosyal medya üzerinden “Fetö'cülerden mi öğrendin iftira atmayı Süleyman Soylu?” diye yazdı.

 

Av. Deniz Yücel’den yanıt gecikmedi

İç işleri bakanı Soylu’nun konuk olduğu bir televizyon programında CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter’e “Fetöcü” demesi sonrası İl Başkanı Av. Deniz Yücel’den sosyal medya üzerinden bombanın pimini çekti

 

Sosyal meyda hesabından iç işleri bakanı Süleyman soyluyu etiketliyen yücel “Fetö'cülerden mi öğrendin iftira atmayı “Süleyman Soylu? İçişleri Bakanı olmak ağırlık ister. Sen o ağırlıktan yoksunsun. Ülkede teröristler, mafya, uyuşturucu baronları cirit atarken sen magazinci ve iftiracı olmuşsun” diye yazdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.