Skandal görüntüler tepki çekti

GÜNDEM/GÜNCEL 02.10.2022 - 03:16, Güncelleme: 02.10.2022 - 03:16 3270+ kez okundu.
 

Skandal görüntüler tepki çekti

Tokat ilinde yapılan 30 agustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaşanan skandala tepkiler büyüyor
Tokat Valiliği tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde resepsiyonda yaşanan olay tepki çekti  Bir grup rütbeli asker skandala imza attı 30 Ağustos günü kapsamında Tokat Valiliği'nde gerçekleştirilen resepsiyonda bir askeri grup, kendilerini kapıda karşılayan ve Cumhurbaşkanı'nı temsilen kenti yöneten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadan geçti O görüntüler sosyal medyadan da büyük tepki topladı. Sosyal medya da tepki çeken olay cezasız kalmamalı yorumları ile payşışdı .
Tokat ilinde yapılan 30 agustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaşanan skandala tepkiler büyüyor

Tokat Valiliği tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde resepsiyonda yaşanan olay tepki çekti 

Bir grup rütbeli asker skandala imza attı

30 Ağustos günü kapsamında Tokat Valiliği'nde gerçekleştirilen resepsiyonda bir askeri grup, kendilerini kapıda karşılayan ve Cumhurbaşkanı'nı temsilen kenti yöneten Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadan geçti

O görüntüler sosyal medyadan da büyük tepki topladı.

Sosyal medya da tepki çeken olay cezasız kalmamalı yorumları ile payşışdı .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.