Simav’daki ’ölüm virajı’na neşter

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2687+ kez okundu.
 

Simav’daki ’ölüm virajı’na neşter

Simav’daki Ölüm Virajına Neşter
Kütahya’nın Simav ilçesindeki Yeşilköy kavşağında bulunan, ‘ölüm virajı’ olarak da anılan, kazalarda bir çok can ve mal kaybının yaşandığı yolda düzenleme çalışmaları başlatıldı. Bursa 14’üncü Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan yol düzenleme çalışmalarına Simav Belediyesine ait iş makinelerinin de destek verdiği belirtildi. Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Başkan Yardımcısı Fatih Kalay ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Biçer, sürücülerden gelen yoğun talep üzerine, Yeşilköy kavşağındaki yolda düzenleme ve genişletme çalışmalarının başladığını ve kaza riskinin azalacağını ümit ettiklerini belirtti.
Simav’daki Ölüm Virajına Neşter

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Yeşilköy kavşağında bulunan, ‘ölüm virajı’ olarak da anılan, kazalarda bir çok can ve mal kaybının yaşandığı yolda düzenleme çalışmaları başlatıldı. Bursa 14’üncü Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan yol düzenleme çalışmalarına Simav Belediyesine ait iş makinelerinin de destek verdiği belirtildi.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Başkan Yardımcısı Fatih Kalay ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Biçer, sürücülerden gelen yoğun talep üzerine, Yeşilköy kavşağındaki yolda düzenleme ve genişletme çalışmalarının başladığını ve kaza riskinin azalacağını ümit ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.