Seyir halindeki otomobil alev aldı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 19:21, Güncelleme: 12.12.2022 - 19:56 962+ kez okundu.
 

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Seyir halindeki otomobil alev aldı
Adıyaman’ın Besni ilçesinde seyir halinde olan bir otomobil yandı. Edinilen bilgiye göre, Besni Küçük Sanayi Sitesi civarında Ömer Karakılınç idaresindeki 05 ABT 072 plakalı otomobilin motor kısmından alevler yükseldi. Durumu fark eden sürücü aracından inerek bir yandan alevlere müdahale ederken bir yandan ise itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otomobilde maddi hasar meydana geldi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Seyir halindeki otomobil alev aldı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde seyir halinde olan bir otomobil yandı.
Edinilen bilgiye göre, Besni Küçük Sanayi Sitesi civarında Ömer Karakılınç idaresindeki 05 ABT 072 plakalı otomobilin motor kısmından alevler yükseldi. Durumu fark eden sürücü aracından inerek bir yandan alevlere müdahale ederken bir yandan ise itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.