Serbest bırakılan Avukat Feyza Altun: Türkiye her zaman laik kalacak!

HUKUK/YARGI/ADALET 20.02.2024 - 11:16, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:18 1963+ kez okundu.
 

Serbest bırakılan Avukat Feyza Altun: Türkiye her zaman laik kalacak!

Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakılırken, karar sonrası ilk görüntüler de geldi. Kendisini takip eden ve destek verenlere teşekkür eden Altun, "Türkiye her zaman laik kalacak" dedi.
Sosyal medyada yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alınıp tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması ile şartıyla serbest bırakıldı. Karar sonrası mahkeme koridorlarında kendisine destek verenlere teşekkür eden Altun, "Türkiye her zaman laik kalacak" ifadelerini kullandı. KÜFÜRLÜ ŞERİAT PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI Avukat Feyza Altun, dün Twitter (X) hesabı üzerinden yayınladığı Farsça bir şiire gelen yoruma, "Şeriate s......" diyerek karşılık verdi. Altun bir süre sonra tweeti sildi ancak tepkiler dinmedi. TEPKİLER SONRASI GÖZALTINA ALINDI Ünlü avukat hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Feyza Altun'un Beykoz'taki evinde arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Altun gözaltına alınarak sağlık kontrolüne götürüldü. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI Sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan ve Cumhuriyet savcısına verdiği ifadenin ardından tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması şartıyla serbest bırakıldı. KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ Kararın ardından mahkeme koridorlarında kendisini takip edip destek verenlere teşekkür eden avukat Feyza Altun ilk mesajında "Türkiye her zaman laik kalacak" ifadesini kullandı. Kaynak: haberler.com
Küfürlü şeriat paylaşımı sonrası tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun serbest bırakılırken, karar sonrası ilk görüntüler de geldi. Kendisini takip eden ve destek verenlere teşekkür eden Altun, "Türkiye her zaman laik kalacak" dedi.

Sosyal medyada yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alınıp tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen avukat Feyza Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması ile şartıyla serbest bırakıldı. Karar sonrası mahkeme koridorlarında kendisine destek verenlere teşekkür eden Altun, " Türkiye her zaman laik kalacak" ifadelerini kullandı.

KÜFÜRLÜ ŞERİAT PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Avukat Feyza Altun, dün Twitter (X) hesabı üzerinden yayınladığı Farsça bir şiire gelen yoruma, "Şeriate s......" diyerek karşılık verdi. Altun bir süre sonra tweeti sildi ancak tepkiler dinmedi.

TEPKİLER SONRASI GÖZALTINA ALINDI
Ünlü avukat hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Feyza Altun'un Beykoz'taki evinde arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Altun gözaltına alınarak sağlık kontrolüne götürüldü.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE SERBEST BIRAKILDI
Sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan ve Cumhuriyet savcısına verdiği ifadenin ardından tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Altun adli kontrol, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola giderek imza atması şartıyla serbest bırakıldı.

KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kararın ardından mahkeme koridorlarında kendisini takip edip destek verenlere teşekkür eden avukat Feyza Altun ilk mesajında " Türkiye her zaman laik kalacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.