Sengel, “Esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz!”

EGE HABERLERİ 26.03.2024 - 01:48, Güncelleme: 26.03.2024 - 01:48 4901+ kez okundu.
 

Sengel, “Esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz!”

CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sengel, “Esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz!” dedi.
Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmalar kapsamında esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Sengel, projeleri hakkında da bilgilendirmeler yaptı. Sengel, o anları sosyal medya hesabından “Çalışırken, bir şeyler üretirken karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya; halkımıza, esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz. Meydan Altı Otopark ve Garaj Dükkânları Yenileme Projesi ile ilgili esnafımızı bilgilendirdik, onların taleplerini dinledik” notuyla paylaştı. Başkan Adayı Sengel, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Şirince Köy İçi alternatif Yol Yapımı projesiyle ilgili bilgilendirme yaparak şu ifadeleri kullandı: “Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Şirince’de trafik rahatlıyor. Şirince’de çarşı içi trafik akışının rahatlatılması amacıyla İZSU ile birlikte çevre yolu yapımını tamamlayacağız.”
CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Sengel, “Esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz!” dedi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmalar kapsamında esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Sengel, projeleri hakkında da bilgilendirmeler yaptı. Sengel, o anları sosyal medya hesabından “Çalışırken, bir şeyler üretirken karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya; halkımıza, esnafımıza kulak vermeye devam ediyoruz. Meydan Altı Otopark ve Garaj Dükkânları Yenileme Projesi ile ilgili esnafımızı bilgilendirdik, onların taleplerini dinledik” notuyla paylaştı.

Başkan Adayı Sengel, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Şirince Köy İçi alternatif Yol Yapımı projesiyle ilgili bilgilendirme yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Şirince’de trafik rahatlıyor. Şirince’de çarşı içi trafik akışının rahatlatılması amacıyla İZSU ile birlikte çevre yolu yapımını tamamlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.