Sema Akıncı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu unutmadı!

SİYASET/POLİTİKA 21.02.2024 - 11:31, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:31 1050+ kez okundu.
 

Sema Akıncı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu unutmadı!

Sema Akıncı, İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı.
Sema Akıncı İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı. Akıncı İzmir’in Dikili ilçesinde helva hayrı düzettirdi. PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına Park cafede yapılan programda katılımcılara kısa bir konuşma yapan Akıncı, şunları söyledi: "Gönül coğrafyamızın en değerli kahramanları olan şehitlerimizi anmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak adına İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun senei devriyesinde şehitlerimizin aziz hatırasını yüceltmek ve onları unutmadığımızı bildirmek için düzenlediğimiz  organizasyonumuzda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Şehitlerimiz, bu milletin ortak değeridir. Onlar, bize bağımsızlık, özgürlük ve güvenlik için en değerli varlıklarını feda etmişlerdir. Bu nedenle, bizlere düşen görev, onların aziz hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmaktır. Hep birlikte, şehitlerimizin hatırasını yaşatalım, ailelerine destek olalım ve vatanımızı daha güçlü, daha birlikte bir geleceğe taşıyalım" dedi. Kuranı kerim tilavetinin ardından dua sonrası helva dağıtımı yapıldı.    
Sema Akıncı, İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı.

Sema Akıncı İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı.
Akıncı İzmir’in Dikili ilçesinde helva hayrı düzettirdi.
PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Ülkücü öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına Park cafede yapılan programda katılımcılara kısa bir konuşma yapan Akıncı, şunları söyledi:
"Gönül coğrafyamızın en değerli kahramanları olan şehitlerimizi anmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak adına İzmir Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun senei devriyesinde şehitlerimizin aziz hatırasını yüceltmek ve onları unutmadığımızı bildirmek için düzenlediğimiz  organizasyonumuzda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum.
Şehitlerimiz, bu milletin ortak değeridir. Onlar, bize bağımsızlık, özgürlük ve güvenlik için en değerli varlıklarını feda etmişlerdir. Bu nedenle, bizlere düşen görev, onların aziz hatırasını yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmaktır.
Hep birlikte, şehitlerimizin hatırasını yaşatalım, ailelerine destek olalım ve vatanımızı daha güçlü, daha birlikte bir geleceğe taşıyalım" dedi.
Kuranı kerim tilavetinin ardından dua sonrası helva dağıtımı yapıldı.

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.