Sema Akıncı, Doyuran ile ilgili basın açıklaması yaptı

SİYASET/POLİTİKA 28.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:23 1775+ kez okundu.
 

Sema Akıncı, Doyuran ile ilgili basın açıklaması yaptı

Sema Akıncı, Doyuran ile ilgili basın açıklaması yaptı...
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, adaylığı kabul edilmeyen Bağımsız Dikili Belediye Başkan Adayı Dr. Kemal Doyuran ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Akıncı, yazılı açıklamasında şunları dile getirdi: "Değerli dostlar, Demokrasiye özde inanan ve siyasi görüşümü dahi “demokrat” olarak ifade eden bir kardeşiniz olarak, halkın sesini dinlemek ile aynı anlamı taşıyan parlamenter sistemimizde hem yerel hem genelde halkın sesini duyurduğu en özel anlar, genel ve yerel seçimlerdir. Hâlihazırda da yerel seçimlerimiz ile halkımız sesini duyuracak ve 5 yıllık önümüzdeki süreçte yerel yöneticilerini seçecektir. Bu seçimi yaparken, karşısına çıkan çeşitli partilerden veya bağımsız olarak seçime katılan adayları dinleyecek, projelerini irdeleyecek ve kendisine en yakın gördüğü, projelerine ve karakterine güvendiği kimseleri yönetici olarak belirleyecektir. İlçemizi de ilgilendiren bu süreçte malumunuz, ilçemizde de, adaylar olarak huzurunuzdayız. Dün duyduğumuz üzere belediye başkan adayı arkadaşlarımızdan, bağımsız aday değerli Dr. Kemal Doyuran Beyefendi’nin adaylığının, mevcut itiraz nedeniyle, il seçim kurulu tarafından kesin karar ile düşürüldüğü haberi, ben ve ekibimi derinden üzmüştür. Ben, değerli doktorumuzu ve ekibini şu ana kadar yaptıkları dirayetli, sevecen ve büyük destek aldığına inandığım mücadelelerinden ötürü canı gönülden kutluyorum, üzüntünüzü kalben paylaşıyorum. Her birimizin mücadelesi Dikili’mize en iyi hizmeti sunmak, yapılan yanlışları ortaya koyarak, daha iyiye ulaşmak adına çabalamaktan ibarettir. Bu yolda attığınız adımların yarıda bırakılmayacağını belirterek, siz ve ekibinize, şahsım ve ekibim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Av.Sema Akıncı Cumhur İttifakı MHP Dikili Belediye Başkan Adayı."  
Sema Akıncı, Doyuran ile ilgili basın açıklaması yaptı...

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, adaylığı kabul edilmeyen Bağımsız Dikili Belediye Başkan Adayı Dr. Kemal Doyuran ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Akıncı, yazılı açıklamasında şunları dile getirdi:

"Değerli dostlar,

Demokrasiye özde inanan ve siyasi görüşümü dahi “demokrat” olarak ifade eden bir kardeşiniz olarak, halkın sesini dinlemek ile aynı anlamı taşıyan parlamenter sistemimizde hem yerel hem genelde halkın sesini duyurduğu en özel anlar, genel ve yerel seçimlerdir. Hâlihazırda da yerel seçimlerimiz ile halkımız sesini duyuracak ve 5 yıllık önümüzdeki süreçte yerel yöneticilerini seçecektir. Bu seçimi yaparken, karşısına çıkan çeşitli partilerden veya bağımsız olarak seçime katılan adayları dinleyecek, projelerini irdeleyecek ve kendisine en yakın gördüğü, projelerine ve karakterine güvendiği kimseleri yönetici olarak belirleyecektir. İlçemizi de ilgilendiren bu süreçte malumunuz, ilçemizde de, adaylar olarak huzurunuzdayız. Dün duyduğumuz üzere belediye başkan adayı arkadaşlarımızdan, bağımsız aday değerli Dr. Kemal Doyuran Beyefendi’nin adaylığının, mevcut itiraz nedeniyle, il seçim kurulu tarafından kesin karar ile düşürüldüğü haberi, ben ve ekibimi derinden üzmüştür.
Ben, değerli doktorumuzu ve ekibini şu ana kadar yaptıkları dirayetli, sevecen ve büyük destek aldığına inandığım mücadelelerinden ötürü canı gönülden kutluyorum, üzüntünüzü kalben paylaşıyorum. Her birimizin mücadelesi Dikili’mize en iyi hizmeti sunmak, yapılan yanlışları ortaya koyarak, daha iyiye ulaşmak adına çabalamaktan ibarettir. Bu yolda attığınız adımların yarıda bırakılmayacağını belirterek, siz ve ekibinize, şahsım ve ekibim adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Av. Sema Akıncı Cumhur İttifakı MHP Dikili Belediye Başkan Adayı."

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.