Selçuk'da çıkan yangın kontrol altına alındı

GÜNDEM/GÜNCEL 04.11.2023 - 23:50, Güncelleme: 04.11.2023 - 23:50 1078+ kez okundu.
 

Selçuk'da çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Selçuk ilçesinde makilik alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, TOKİ yakınlarında bulunan makilik alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti. ALEVLER KONTROL ALTINDA Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada alevlerin kontrol altına alındığı bildirildi. Açıklamada, "Selçuk TOKİ inşaatı 3. Etap ilçemize bakan tarafının eteklerinde taşlık ve makilik bölümünde büyük bir yangın meydana geldi. Konuyla ilgili itfaiye ve orman müdürlüğünce gerekli söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmekte olup yangın kontrol altına alınmıştır" denildi.
İzmir'in Selçuk ilçesinde makilik alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, TOKİ yakınlarında bulunan makilik alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti.

ALEVLER KONTROL ALTINDA

Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada alevlerin kontrol altına alındığı bildirildi. Açıklamada, " Selçuk TOKİ inşaatı 3. Etap ilçemize bakan tarafının eteklerinde taşlık ve makilik bölümünde büyük bir yangın meydana geldi. Konuyla ilgili itfaiye ve orman müdürlüğünce gerekli söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmekte olup yangın kontrol altına alınmıştır" denildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.