Seferihisar Belediyesi ‘Tertemiz bir Seferihisar’ için çalışıyor!

EGE HABERLERİ 22.04.2024 - 09:29, Güncelleme: 22.04.2024 - 09:29 719 kez okundu.
 

Seferihisar Belediyesi ‘Tertemiz bir Seferihisar’ için çalışıyor!

Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri ‘Temiz bir Seferihisar’ için gece gündüz çalışıyor.
Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, gece gündüz demeden ‘Tertemiz bir Seferihisar’ için mesai yapıyor. Seferihisar Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları duyarlı olmaya davet ederek, şu notu düştü: “‘Tertemiz bir Seferihisar’ için gece gündüz çalışıyoruz. Ekiplerimiz yol üstü mıntıka ve ot temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Misafirlerimizi doğaya karşı duyarlı olmaya, yollarda çöplerini değil, güzel hatıralarını bırakmaya davet ediyoruz”
Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri ‘Temiz bir Seferihisar’ için gece gündüz çalışıyor.

Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, gece gündüz demeden ‘Tertemiz bir Seferihisar’ için mesai yapıyor. Seferihisar Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları duyarlı olmaya davet ederek, şu notu düştü:

“‘Tertemiz bir Seferihisar’ için gece gündüz çalışıyoruz. Ekiplerimiz yol üstü mıntıka ve ot temizliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Misafirlerimizi doğaya karşı duyarlı olmaya, yollarda çöplerini değil, güzel hatıralarını bırakmaya davet ediyoruz”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.