Samsun’da kilisenin papazı öldü

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 14:01, Güncelleme: 14.12.2022 - 14:04 7120+ kez okundu.
 

Samsun’da kilisenin papazı öldü

Samsun’da kilisenin papazı öldü
Samsun’daki Katolik Kilisesi’nin İtalyan vatandaşı olan papazı kilisede rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede öldü. Samsun’un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mater Dolorosa Katolik Kilisesi’nin papazı olan İtalyan uyruklu Marcelo Antonıo Cısneros (64), dün akşam kilisede bulunduğu sırada aniden rahatsızlandı. Yanında bulunan diğer görevliler tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Marcelo Antonıo Cısneros, kardiyoloji yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yaklaşık 6 yıldır kilisenin papazı olarak görev yaptığı öğrenilen Cısneros, yapılan müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Samsun’da kilisenin papazı öldü

Samsun’daki Katolik Kilisesi’nin İtalyan vatandaşı olan papazı kilisede rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede öldü.
Samsun’un İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mater Dolorosa Katolik Kilisesi’nin papazı olan İtalyan uyruklu Marcelo Antonıo Cısneros (64), dün akşam kilisede bulunduğu sırada aniden rahatsızlandı. Yanında bulunan diğer görevliler tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Marcelo Antonıo Cısneros, kardiyoloji yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yaklaşık 6 yıldır kilisenin papazı olarak görev yaptığı öğrenilen Cısneros, yapılan müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.