Saliha Başkan sayesinde hayali gerçek oldu!

EGE HABERLERİ 31.01.2024 - 09:37, Güncelleme: 31.01.2024 - 09:37 2667+ kez okundu.
 

Saliha Başkan sayesinde hayali gerçek oldu!

Doğuştan engelli olan Kirazlı genç Erol Yörül hayali olan akülü sandalyeye Başkan Özçınar'ın desteği ile sahip oldu.
Amacımız hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu... Saliha Başkan engelli genci hayaliyle buluşturdu.Engelli vatandaşın hayali Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu sayesinde sonunda  gerçek oldu.  Doğuştan engelli olan Kirazlı genç Erol Yörül hayali olan akülü sandalyeye Başkan Özçınar'ın desteği ile  sahip oldu. 'DAİMA YANLARINDAYIZ' KİRAZ Kaymakamlığı'nın da destekleriyle akülü tekerlekli sandalye engelli gence hediye edildi. Akülü sandalyesine kavuşan Yörül'ün mutluluğu ise görülmeye değerdi. Akülü sandalyeyi engelli gence hediye eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, "Erol kardeşimizin ihtiyacı olan akülü sandalyeyi kendisine hediye ettik. Kaymakamlığımızın da destekleriyle kardeşimiz hayaline kavuştu. Amacımız hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu. Engelsiz bir Kiraz için çalışmalarımızı tün hızımızla sürdürecek ve hemşerilerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yüzlerin güldüğü, herkesin eşit şartlarda yaşadığı Kiraz için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Doğuştan engelli olan Kirazlı genç Erol Yörül hayali olan akülü sandalyeye Başkan Özçınar'ın desteği ile sahip oldu.

Amacımız hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu...


Saliha Başkan engelli genci hayaliyle buluşturdu.Engelli vatandaşın hayali Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu sayesinde sonunda  gerçek oldu. 
Doğuştan engelli olan Kirazlı genç Erol Yörül hayali olan akülü sandalyeye Başkan Özçınar'ın desteği ile  sahip oldu.

'DAİMA YANLARINDAYIZ'
KİRAZ Kaymakamlığı'nın da destekleriyle akülü tekerlekli sandalye engelli gence hediye edildi. Akülü sandalyesine kavuşan Yörül'ün mutluluğu ise görülmeye değerdi. Akülü sandalyeyi engelli gence hediye eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, "Erol kardeşimizin ihtiyacı olan akülü sandalyeyi kendisine hediye ettik. Kaymakamlığımızın da destekleriyle kardeşimiz hayaline kavuştu. Amacımız hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu. Engelsiz bir Kiraz için çalışmalarımızı tün hızımızla sürdürecek ve hemşerilerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yüzlerin güldüğü, herkesin eşit şartlarda yaşadığı Kiraz için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.