SAHİBİNDEN.COM ERİŞİM SORUNU VE ŞOK İDDİALAR!

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 04.01.2024 - 11:56, Güncelleme: 04.01.2024 - 11:56 1496+ kez okundu.
 

SAHİBİNDEN.COM ERİŞİM SORUNU VE ŞOK İDDİALAR!

SAHİBİNDEN.COM ERİŞİM SORUNU VE ŞOK İDDİALAR!
Türkiye'nin önde gelen ikinci el alım-satım platformlarından Sahibinden.com'a 3 Ocak Çarşamba günü erişim sorunu yaşanırken, firma resmi bir açıklama yaptı. Ancak ortaya atılan iddialara göre, sahibinden.com'un domaini yıllık ödemesi geciktiği için boşa düştü ve başka bir firma tarafından satın alındı. Sahibinden.com'un tarayıcı üzerinden erişmeye çalışan kullanıcıları, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmaya çalışanlar ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Firma tarafından yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadeleri kullanıldı. Ancak şok edici bir iddiaya göre, sahibinden.com'un domaini yıllık ödemesi geciktiği için boşa düşmüş ve ABD'li bir şirket tarafından 2025 yılına kadar satın alınmış. İddialara göre, ABD'li firma Network Solutions, sahibinden.com'un alan adını dondurmuş durumda. Bu tür kilitlenmeler genellikle iflas davaları, ticari marka anlaşmazlıkları veya mülkiyet anlaşmazlıkları gibi durumlar nedeniyle yaşanabiliyor.
SAHİBİNDEN.COM ERİŞİM SORUNU VE ŞOK İDDİALAR!

Türkiye'nin önde gelen ikinci el alım-satım platformlarından Sahibinden.com'a 3 Ocak Çarşamba günü erişim sorunu yaşanırken, firma resmi bir açıklama yaptı. Ancak ortaya atılan iddialara göre, sahibinden.com'un domaini yıllık ödemesi geciktiği için boşa düştü ve başka bir firma tarafından satın alındı.

Sahibinden.com'un tarayıcı üzerinden erişmeye çalışan kullanıcıları, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmaya çalışanlar ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor.

Firma tarafından yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadeleri kullanıldı.

Ancak şok edici bir iddiaya göre, sahibinden.com'un domaini yıllık ödemesi geciktiği için boşa düşmüş ve ABD'li bir şirket tarafından 2025 yılına kadar satın alınmış. İddialara göre, ABD'li firma Network Solutions, sahibinden.com'un alan adını dondurmuş durumda. Bu tür kilitlenmeler genellikle iflas davaları, ticari marka anlaşmazlıkları veya mülkiyet anlaşmazlıkları gibi durumlar nedeniyle yaşanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.