Safiye Soyman’dan Sezen Aksu yorumu

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2023 - 10:44, Güncelleme: 23.01.2023 - 10:39 1630+ kez okundu.
 

Safiye Soyman’dan Sezen Aksu yorumu

Safiye Soyman’dan Sezen Aksu yorumu
Türk müziğinin güçlü sesi Safiye Soyman, "Kusura Bakma" şarkısını hayranlarının beğenisine sundu.Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkı, Azka Müzik etiketi ile Youtube kanalı ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. Klip yönetmenliğini Bedirhan Eroğul’un üstlendiği, düzenlemesini Alper Atakan’ın yaptığı şarkının klip çekimi ise Ankara’da gerçekleşti. Safiye Soyman, "Böyle güzel bir şarkıyı seslendirdiğim için çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.
Safiye Soyman’dan Sezen Aksu yorumu
Türk müziğinin güçlü sesi Safiye Soyman, "Kusura Bakma" şarkısını hayranlarının beğenisine sundu.
Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkı, Azka Müzik etiketi ile Youtube kanalı ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. Klip yönetmenliğini Bedirhan Eroğul’un üstlendiği, düzenlemesini Alper Atakan’ın yaptığı şarkının klip çekimi ise Ankara’da gerçekleşti. Safiye Soyman, "Böyle güzel bir şarkıyı seslendirdiğim için çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.