Romanlar'a İzmir’de bir tokat daha atıldı

EGE HABERLERİ 03.01.2024 - 12:29, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:29 6861+ kez okundu.
 

Romanlar'a İzmir’de bir tokat daha atıldı

İzmir’de yaşayan Romanlar tokat yemeye alıştılar .İzmir'deki Romanlar Vali Koordinatörlüğünde de tokat yedi.
Genel seçimlerde İzmir'den seçilebilecek sıralara  milletvekili konulmayan tüm partilerce başı boş bırakılan romanlar, İzmir Valiliğinin Roman Koordinasyonu olarak Roman Koordinatörü atama kararı ile kendilerinden birinin devlet ile aralarındaki köprüleri kurmasını beklediler. İzmir Valili Roman koordinatörü, Roman değil  Devlet ile aralarındaki koordinasyonu sağlayacak atama, Roman olmayan bir kişinin koordinatör olarak atanması ile sonuçlandı. Romanlar Şaşkın İzmir Valiliğinin Roman koordinatörü olarak roman olmayan birini atması üzerine defalarca valiliğe itiraz ettiklerini belirten romanlar sonuç alamadıklarını dile getirdiler. Konu hakkındaki bilgileri almak için Roman mahallesini ziyaret eden habergundemim ekibi, romanlara atanan Vali Koordinatörünü sordu. Atanan hanımefendinin roman olmamasına anlam veremeyen romanlar, "Şahıslar hakkında hiç bir şey söylememiz doğru olmaz, atanan hanımefendi  çok iyi bir insan olabilir ama biz romanız roman olan biri yok muydu? Romanlar kendilerini niye kendilerinden biri ile temsil edemiyor? Bir roman vekil yok koca ülkede, bizim hükümet tarafında hiç mi değerimiz yok?" şeklinde serzenişte bulundular. Roman mahallerinden bazı açıklamalar  "Yıllardır romanlar dan dolayı ekmek yiyen siyasetçiler niye roman olmayan biri valilikten atandığında ses çıkartmıyor? Yediğiniz ekmeğin hakkını ne zaman vereceksiniz"açıklaması yapan romanlar  -Biz tokat atmayı bilmiyoruz zannetmesinler tokat yiye yiye atmayı da öğrendik artık,Önümüzdeki yerel secimlerde bizi yok saymak ne demek herkes öğrenecek açıklamasını yaptılar  
İzmir’de yaşayan Romanlar tokat yemeye alıştılar .İzmir'deki Romanlar Vali Koordinatörlüğünde de tokat yedi.

Genel seçimlerde İzmir'den seçilebilecek sıralara  milletvekili konulmayan tüm partilerce başı boş bırakılan romanlar, İzmir Valiliğinin Roman Koordinasyonu olarak Roman Koordinatörü atama kararı ile kendilerinden birinin devlet ile aralarındaki köprüleri kurmasını beklediler.


İzmir Valili Roman koordinatörü, Roman değil 
Devlet ile aralarındaki koordinasyonu sağlayacak atama, Roman olmayan bir kişinin koordinatör olarak atanması ile sonuçlandı.

Romanlar Şaşkın
İzmir Valiliğinin Roman koordinatörü olarak roman olmayan birini atması üzerine defalarca valiliğe itiraz ettiklerini belirten romanlar sonuç alamadıklarını dile getirdiler.
Konu hakkındaki bilgileri almak için Roman mahallesini ziyaret eden habergundemim ekibi, romanlara atanan Vali Koordinatörünü sordu.
Atanan hanımefendinin roman olmamasına anlam veremeyen romanlar, "Şahıslar hakkında hiç bir şey söylememiz doğru olmaz, atanan hanımefendi  çok iyi bir insan olabilir ama biz romanız roman olan biri yok muydu? Romanlar kendilerini niye kendilerinden biri ile temsil edemiyor? Bir roman vekil yok koca ülkede, bizim hükümet tarafında hiç mi değerimiz yok?" şeklinde serzenişte bulundular.

Roman mahallerinden bazı açıklamalar 
"Yıllardır romanlar dan dolayı ekmek yiyen siyasetçiler niye roman olmayan biri valilikten atandığında ses çıkartmıyor? Yediğiniz ekmeğin hakkını ne zaman vereceksiniz"açıklaması yapan romanlar 
-Biz tokat atmayı bilmiyoruz zannetmesinler tokat yiye yiye atmayı da öğrendik artık,Önümüzdeki yerel secimlerde bizi yok saymak ne demek herkes öğrenecek açıklamasını yaptılar

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.