Romanlar "Tunç Soyer'i istiyoruz" dediler

SİYASET/POLİTİKA 03.01.2024 - 12:36, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:41 3284+ kez okundu.
 

Romanlar "Tunç Soyer'i istiyoruz" dediler

İzmir'den Ankara'ya, CHP Genel Merkezi'ne giden Roman temsilcileri, kentte belediye başkanı olarak Tunç Soyer'i görmek istediklerini açıkladılar.
İzmir'de yaşayan Roman toplumunun temsilcileri otobüslerle Ankara'ya; CHP Genel Merkezi'ne gittiler. Toplumun değerlerine en yakın duran mevcut belediye başkanı Tunç Soyer in tekrar aday olması gerektiginine dikkat çeken Roman toplumu temsilcileri, "Tunc Soyer bizim için kıymetli, o yoksa biz de yokuz" dediler. İzmir'den Ankara'ya giden Roman Kadın Dernek Başkanları Ayse Kaleli, İzmir ve Ege  Roman Halkları Dernegi Başkanı Gökmen Dunar; CHP Genel Merkezi önünde pankart açarak Tunç Soyer'e destek verdiler.    
İzmir'den Ankara'ya, CHP Genel Merkezi'ne giden Roman temsilcileri, kentte belediye başkanı olarak Tunç Soyer'i görmek istediklerini açıkladılar.

İzmir'de yaşayan Roman toplumunun temsilcileri otobüslerle Ankara'ya; CHP Genel Merkezi'ne gittiler.
Toplumun değerlerine en yakın duran mevcut belediye başkanı Tunç Soyer in tekrar aday olması gerektiginine dikkat çeken Roman toplumu temsilcileri, "Tunc Soyer bizim için kıymetli, o yoksa biz de yokuz" dediler.

İzmir'den Ankara'ya giden Roman Kadın Dernek Başkanları Ayse Kaleli, İzmir ve Ege  Roman Halkları Dernegi Başkanı Gökmen Dunar; CHP Genel Merkezi önünde pankart açarak Tunç Soyer'e destek verdiler.

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.