Rıdvan Karakayalı vatandaşlarla bir araya geldi

EGE HABERLERİ 10.08.2023 - 02:28, Güncelleme: 10.08.2023 - 02:33 3153+ kez okundu.
 

Rıdvan Karakayalı vatandaşlarla bir araya geldi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumalı, Dereköy ve Yeşilköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu ve Köy Koop Başkanı Neptün Soyer ile Cumalı, Dereköy ve Yeşilköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toprakla uğraşan vatandaşlar ile, bölgenin tarımına ilişkin fikir alışverişinde bulunan Başkan Karakayalı ve beraberindekiler, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. Başkan Karakayalı, vatandaş buluşmasına ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu notu düştü; "Cumalı Mahallesi'nde, Yeşilköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait atıl durumda olan zeytinyağı fabrikasını, günümüze uygun ve modern bir şekilde temelden yenileyerek bölge çiftçimize kazandırmayı planlıyoruz. Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer ile birlikte Dereköy, Cumalı ve Yeşilköy Mahallerinde Kemalpaşalı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Ağırlıklı olarak tarım ile geçimini sağlayan vatandaşlarımızın, talep ve önerilerini değerlendirdik."
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumalı, Dereköy ve Yeşilköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu ve Köy Koop Başkanı Neptün Soyer ile Cumalı, Dereköy ve Yeşilköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toprakla uğraşan vatandaşlar ile, bölgenin tarımına ilişkin fikir alışverişinde bulunan Başkan Karakayalı ve beraberindekiler, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

Başkan Karakayalı, vatandaş buluşmasına ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu notu düştü; " Cumalı Mahallesi'nde, Yeşilköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ait atıl durumda olan zeytinyağı fabrikasını, günümüze uygun ve modern bir şekilde temelden yenileyerek bölge çiftçimize kazandırmayı planlıyoruz. Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer ile birlikte Dereköy, Cumalı ve Yeşilköy Mahallerinde Kemalpaşalı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Ağırlıklı olarak tarım ile geçimini sağlayan vatandaşlarımızın, talep ve önerilerini değerlendirdik."

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.