“Peki, Dikili Bahçeli Köy’deki bu evleri kim yıkıyor Adil Bey?”

SİYASET/POLİTİKA 06.03.2024 - 12:35, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:35 2293+ kez okundu.
 

“Peki, Dikili Bahçeli Köy’deki bu evleri kim yıkıyor Adil Bey?”

Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, Bahçeli Köy ziyaretinde yaptığı gaf ile zor duruma düştü!
Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, Bahçeli Köy ziyaretinde yaptığı gaf ile zor duruma düştü!   Dikili'nin Bahçeli Köyü’nde yaklaşık 5 yıldır evlerinin yıkılması kararları ile karşı karşıya kalan vatandaşlar, belediyenin yıkım kararları karşısında defalarca itirazlar etmiş yetkililerden sürekli olarak "Belediye değil hükümet sizin evlerinizi yıkıyor" cevabını almışlardı.   Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün Bahçeli Köy ziyareti sırasında bu durum daha da ilginç bir boyut kazandı. Başkan Kırgöz, seçim saha çalışmaları kapsamında geldiği köyde vatandaşlara hitap etti. Kırgöz, “Sizin evlerinizi asla yıkmayacağız” şeklinde bir vaatte bulundu.   İşte ne olduysa o sözlerden sonra olanlar oldu… Büyük şaşkınlık yaşayan Bahçeli Köy sakinleri, “5 yıldır evlerinizi biz değil hükümet yıkıyor diyen belediye başkanı, şimdi yıkmayacağız diyor, bunu hükümet yıkıyor olsa belediye nasıl yıkmayacağız diyor, biri bize bunu anlatsın” şeklinde tepki gösterdiler.   Bazı vatandaşlar da “Yıllardır hükümete düşman olalım diye evlerimizin yıkılması tehdidi ile karşı karşıya bırakıldık. Oysa her şey yerel yönetim ile alakalıymış, yerel yönetim hükümet yetkililerine verdiği bildirimlerde evlerin yıkılmasının uygun olacağını ifade edip evlerinizi hükümet yıkıyor açıklamaları ile bizleri hükümete düşman etmeye çalışmışlar. Şimdide bunu itiraf ederek biz yıkmayacağız sözleri veriyorlar” dediler.   Bahçeli Köy’de yaklaşık 20 kişilik bir gruba seslenen Kırgöz, tüm bu yaşananlardan sonra beklediği ilgiyi bulamadı.  
Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, Bahçeli Köy ziyaretinde yaptığı gaf ile zor duruma düştü!

Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz, Bahçeli Köy ziyaretinde yaptığı gaf ile zor duruma düştü!

 

Dikili'nin Bahçeli Köyü’nde yaklaşık 5 yıldır evlerinin yıkılması kararları ile karşı karşıya kalan vatandaşlar, belediyenin yıkım kararları karşısında defalarca itirazlar etmiş yetkililerden sürekli olarak "Belediye değil hükümet sizin evlerinizi yıkıyor" cevabını almışlardı.

 

Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adil Kırgöz'ün Bahçeli Köy ziyareti sırasında bu durum daha da ilginç bir boyut kazandı. Başkan Kırgöz, seçim saha çalışmaları kapsamında geldiği köyde vatandaşlara hitap etti. Kırgöz, “Sizin evlerinizi asla yıkmayacağız” şeklinde bir vaatte bulundu.

 

İşte ne olduysa o sözlerden sonra olanlar oldu…

Büyük şaşkınlık yaşayan Bahçeli Köy sakinleri, “5 yıldır evlerinizi biz değil hükümet yıkıyor diyen belediye başkanı, şimdi yıkmayacağız diyor, bunu hükümet yıkıyor olsa belediye nasıl yıkmayacağız diyor, biri bize bunu anlatsın” şeklinde tepki gösterdiler.

 

Bazı vatandaşlar da “Yıllardır hükümete düşman olalım diye evlerimizin yıkılması tehdidi ile karşı karşıya bırakıldık. Oysa her şey yerel yönetim ile alakalıymış, yerel yönetim hükümet yetkililerine verdiği bildirimlerde evlerin yıkılmasının uygun olacağını ifade edip evlerinizi hükümet yıkıyor açıklamaları ile bizleri hükümete düşman etmeye çalışmışlar. Şimdide bunu itiraf ederek biz yıkmayacağız sözleri veriyorlar” dediler.

 

Bahçeli Köy’de yaklaşık 20 kişilik bir gruba seslenen Kırgöz, tüm bu yaşananlardan sonra beklediği ilgiyi bulamadı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.