Pehlivan'dan çağrı: Doğrudan yana olmanın gücünü gösterelim!

EGE HABERLERİ 27.03.2024 - 00:30, Güncelleme: 27.03.2024 - 00:33 4862+ kez okundu.
 

Pehlivan'dan çağrı: Doğrudan yana olmanın gücünü gösterelim!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne geri sayım sürerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Aydın Pehlivan, coşkulu bir kortej yürüyüşü düzenleneceğini duyurdu.
Menemen Belediye Başkanı ve Başkan adayı Aydın Pehlivan, kortej yürüyüşü gerçekleştireceklerini duyurarak, "Doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum" sözleriyle vatandaşlara çağrıda bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne geri sayım sürerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Aydın Pehlivan, coşkulu bir kortej yürüyüşü düzenleneceğini duyurdu. "Bir olmanın, birlikte olmanın, doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum" sözleri ile tüm vatandaşlara, coşkulu yürüyüşe katılım sağlamaları amacıyla çağrıda bulunan Pehlivan, şunları söyledi: "KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMADIK" "Bugüne kadar güzel Menemen'imiz için birlikte harika işlere imza attık. Türkiye'nin en büyük çocuk köyünden, Menemen'in hasretini dindiren açık ve kapalı yüzme havuzlarımıza; 460 metrelik battı çıktımızdan, Ege'nin en büyük kütüphanelerine kadar ilçemizin yarınlarını oluşturacak somut eserler kazandırdık. En önemlisi de kimseyi yalnız bırakmadık. Büyük bir inanç ve kararlılıkla, hem bize hem de birlikte başardıklarımıza sahip çıktınız. Bugün bölgemizde, ülkemizde ve dünyada herkesin hayranlıkla konuştuğu bu kent, sizlerin eseri. Peki bitti mi? Elbette hayır! Menemen için çok daha güzel günler, inşallah 1 Nisan sabahı başlıyor. Sık sık hatırlattığım gibi, bugüne kadar gördükleriniz sadece fragmandı. Herkesin heyecanla beklediği asıl film şimdi başlıyor. Unutmayın ki; bu filmin de en önemli kahramanları, yine sizler olacaksınız. "BİRLİKTE OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Kıymetli Menemen ailem, Perşembe günü saat 21.00'de Stadyum'dan başlayarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam edecek bir kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Bir olmanın, birlikte olmanın, doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum. Her zaman olduğu gibi birlikte olmaya, birlikte omuz omuza çalışmaya, daha güzel günlere birlikte ulaşmaya devam edeceğiz. Kentimizin atılım ve kalkınma yüzyılının aksamadan devam edebilmesi için eşinize, dostunuza, komşunuza ulaşın ve bu seçimin Menemen için önemini anlatın. Menemen'e sahip çıkmalarını isteyin. Çünkü 1 Nisan'da Menemen kazandığında herkes kazanmış olacak. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımızdasınız!
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne geri sayım sürerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Aydın Pehlivan, coşkulu bir kortej yürüyüşü düzenleneceğini duyurdu.

Menemen Belediye Başkanı ve Başkan adayı Aydın Pehlivan, kortej yürüyüşü gerçekleştireceklerini duyurarak, "Doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum" sözleriyle vatandaşlara çağrıda bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne geri sayım sürerken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Aydın Pehlivan, coşkulu bir kortej yürüyüşü düzenleneceğini duyurdu. "Bir olmanın, birlikte olmanın, doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum" sözleri ile tüm vatandaşlara, coşkulu yürüyüşe katılım sağlamaları amacıyla çağrıda bulunan Pehlivan, şunları söyledi:

"KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMADIK"

"Bugüne kadar güzel Menemen'imiz için birlikte harika işlere imza attık. Türkiye'nin en büyük çocuk köyünden, Menemen'in hasretini dindiren açık ve kapalı yüzme havuzlarımıza; 460 metrelik battı çıktımızdan, Ege'nin en büyük kütüphanelerine kadar ilçemizin yarınlarını oluşturacak somut eserler kazandırdık. En önemlisi de kimseyi yalnız bırakmadık. Büyük bir inanç ve kararlılıkla, hem bize hem de birlikte başardıklarımıza sahip çıktınız. Bugün bölgemizde, ülkemizde ve dünyada herkesin hayranlıkla konuştuğu bu kent, sizlerin eseri. Peki bitti mi? Elbette hayır! Menemen için çok daha güzel günler, inşallah 1 Nisan sabahı başlıyor. Sık sık hatırlattığım gibi, bugüne kadar gördükleriniz sadece fragmandı. Herkesin heyecanla beklediği asıl film şimdi başlıyor. Unutmayın ki; bu filmin de en önemli kahramanları, yine sizler olacaksınız.

"BİRLİKTE OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kıymetli Menemen ailem, Perşembe günü saat 21.00'de Stadyum'dan başlayarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam edecek bir kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Bir olmanın, birlikte olmanın, doğrudan yana olmanın, doğru yerde saf tutmanın gücünü göstermeye bekliyorum. Her zaman olduğu gibi birlikte olmaya, birlikte omuz omuza çalışmaya, daha güzel günlere birlikte ulaşmaya devam edeceğiz. Kentimizin atılım ve kalkınma yüzyılının aksamadan devam edebilmesi için eşinize, dostunuza, komşunuza ulaşın ve bu seçimin Menemen için önemini anlatın. Menemen'e sahip çıkmalarını isteyin. Çünkü 1 Nisan'da Menemen kazandığında herkes kazanmış olacak. İyi ki varsınız, iyi ki hayatımızdasınız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.