Ömer Çelik; Kılıçdaroğlu Tehlikeli Açıklamalar Yapıyor

SİYASET/POLİTİKA (BHA) - Birlik Haber Ajansı | 28.08.2023 - 17:11, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:14 1140+ kez okundu.
 

Ömer Çelik; Kılıçdaroğlu Tehlikeli Açıklamalar Yapıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı ardından açıklamalarda bulundu.
Çelik konuşmasında, partisinin yerel seçim hazırlıklarına da değinirken, AK Parti Olanüstü Büyük Kongresi’nin 7 Ekim tarihinde yapılacağını da açıkladı. Söz konusu kongreyle ilgili Çelik, ”7 Ekim tarihinin bir taslak olarak kabul edildiğini, bunun MKYK kararına sunulacağını ifade etmiştim. Bugün MKYK’ya bu karar sunuldu ve kabul edildi. Büyük kongrelerimizde Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar önümüzdeki ayların hangi siyasi temelleri ortaya koyacağı konusunda önemlidir. Büyük kongre öncesinde hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bunun neticesinde birim başkanlarımız gerekli hazırlıklarını sundular.” dedi. Yerel seçimlere yönelik çalışmaları hakkında ise AK Partili Çelik, ”Yerel yönetimlere yönelik de değerlendirmeler yaptık.  En önemli konulardan biri önümüzdeki yerel seçimlerdi. Milletimizin huzuruna gideceğiz.  Cumhurbaşkanımız hem MKYK’mıza hem de teşkilatlarımıza önümüzdeki yerel seçimlere yönelik hazırlıklarına başlamaları talimatı verdi.” diye konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik de eleştirilerini dile getiren Ömer Çelik, ”Seçim sonucunu büyün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu.” ifadelerini kullandı. Ömer Çelik’in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle: ”(Yerel seçimler) Bütün birimlerimiz genel merkezde ve MKYK’da değerlendirmeleri yaparak hazırlıklarını yapacaktır. Bir kere daha milletimizin onayını almak üzere milletimizin huzuruna çıkmak önemli olacaktır.” ”Kılıçdaroğlu Tehlikeli Açıklamalar Yapıyor” ”Tehlikeli bir şey yapıyor sayın Kılıçdaroğlu. Tehlikeli açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalarda neyi kastettiğini CHP seçmeni bile anlamıyor.” ”Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılama yapamayacağı durumlar olduğu için sürekli olarak kaybettiği seçimin meşrutiyetini tartışmaya açarak cevap veriyor.” ”O seçim döneminde terör örgütleri kendilerini desteklediğini söylerken, biz açıklama yapın derken açıklama yapamadı.Seçim kazanırsa bakanlık vereceğine yönelik taahhütleri ve hatta bunu CHP’den de sakladığı ortaya çıktı.” ”Kendisi adına yüksek baskılı, stresli bir tek adam rejimi kurduğu ortaya çıktı.” ”Gazi Mustafa Kemal’in hatırına CHP ye oy veren vatandaşımızı da incitti.” ”Bunlarla ilgili olarak söyleyeceği bir şey olmadığı için seçilmiş cumhurbaşkanının ve seçimin meşrutiyetini tartışmaya açmaya çalışıyor.” ”Sayın Kılıçdaroğlu’nun şunu bilmesi gerekir; biz seçim seçim sonuçlarının meşrutiyetini böyle tartışmaya açmaya çalışanların ne yapmak istediğine Yassıada zihniyetinden biliyoruz.” ”Hiç kimse seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açamaz. Seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açan Kılıçdaroğlu, kendi siyasi ahlakını tartışmaya açmıştır.” ”Deprem Bölgesi Her Zaman Gündemimizde” ”Deprem bölgesi her zaman gündemimizde, burada yapılan çalışmalar güçlü bir şekilde devam ediyor. Hayatın normale dönmesi açısından her türlü konuyu takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız süreci takip ediyor.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı ardından açıklamalarda bulundu.

Çelik konuşmasında, partisinin yerel seçim hazırlıklarına da değinirken, AK Parti Olanüstü Büyük Kongresi’nin 7 Ekim tarihinde yapılacağını da açıkladı.

Söz konusu kongreyle ilgili Çelik, ”7 Ekim tarihinin bir taslak olarak kabul edildiğini, bunun MKYK kararına sunulacağını ifade etmiştim. Bugün MKYK’ya bu karar sunuldu ve kabul edildi. Büyük kongrelerimizde Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar önümüzdeki ayların hangi siyasi temelleri ortaya koyacağı konusunda önemlidir. Büyük kongre öncesinde hazırlıklarımızı gözden geçirdik. Bunun neticesinde birim başkanlarımız gerekli hazırlıklarını sundular.” dedi.

Yerel seçimlere yönelik çalışmaları hakkında ise AK Partili Çelik, ”Yerel yönetimlere yönelik de değerlendirmeler yaptık.  En önemli konulardan biri önümüzdeki yerel seçimlerdi. Milletimizin huzuruna gideceğiz.  Cumhurbaşkanımız hem MKYK’mıza hem de teşkilatlarımıza önümüzdeki yerel seçimlere yönelik hazırlıklarına başlamaları talimatı verdi.” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik de eleştirilerini dile getiren Ömer Çelik, ”Seçim sonucunu büyün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu.” ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik’in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

”(Yerel seçimler) Bütün birimlerimiz genel merkezde ve MKYK’da değerlendirmeleri yaparak hazırlıklarını yapacaktır. Bir kere daha milletimizin onayını almak üzere milletimizin huzuruna çıkmak önemli olacaktır.”

”Kılıçdaroğlu Tehlikeli Açıklamalar Yapıyor”

”Tehlikeli bir şey yapıyor sayın Kılıçdaroğlu. Tehlikeli açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalarda neyi kastettiğini CHP seçmeni bile anlamıyor.”

”Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılama yapamayacağı durumlar olduğu için sürekli olarak kaybettiği seçimin meşrutiyetini tartışmaya açarak cevap veriyor.”

”O seçim döneminde terör örgütleri kendilerini desteklediğini söylerken, biz açıklama yapın derken açıklama yapamadı.Seçim kazanırsa bakanlık vereceğine yönelik taahhütleri ve hatta bunu CHP’den de sakladığı ortaya çıktı.”

”Kendisi adına yüksek baskılı, stresli bir tek adam rejimi kurduğu ortaya çıktı.”

”Gazi Mustafa Kemal’in hatırına CHP ye oy veren vatandaşımızı da incitti.”

”Bunlarla ilgili olarak söyleyeceği bir şey olmadığı için seçilmiş cumhurbaşkanının ve seçimin meşrutiyetini tartışmaya açmaya çalışıyor.”

”Sayın Kılıçdaroğlu’nun şunu bilmesi gerekir; biz seçim seçim sonuçlarının meşrutiyetini böyle tartışmaya açmaya çalışanların ne yapmak istediğine Yassıada zihniyetinden biliyoruz.”

”Hiç kimse seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açamaz. Seçim sonuçlarının meşruiyetini tartışmaya açan Kılıçdaroğlu, kendi siyasi ahlakını tartışmaya açmıştır.”

”Deprem Bölgesi Her Zaman Gündemimizde”

”Deprem bölgesi her zaman gündemimizde, burada yapılan çalışmalar güçlü bir şekilde devam ediyor. Hayatın normale dönmesi açısından her türlü konuyu takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımız süreci takip ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.