Mutlu, Konak'a kavuştu: 31 Mart akşamı içimize bir umut doğdu

GÜNDEM/GÜNCEL 03.04.2024 - 13:35, Güncelleme: 04.04.2024 - 09:37 564+ kez okundu.
 

Mutlu, Konak'a kavuştu: 31 Mart akşamı içimize bir umut doğdu

CHP Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını Konak İlçe Seçim Kurulu’nda aldı. Mazbata teslim töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çınarlı Mutlu, “Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı ve 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doğdu” diye konuştu.
Türkiye tarihi yerel seçimleri geride bırakırken, yeni seçilen belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı. En yakın rakibi AKP adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’ya 20 puanlık bir fark atarak kazanan CHP Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da mazbatasını alan belediye başkanlarının arasına katıldı. Çınarlı Mutlu mazbatasını, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, CHP Konak İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Konak İlçe Örgütü’nün yoğun katılımıyla Konak İlçe Seçim Kurulu’nda aldı. Mazbatasını teslim aldıktan sonra basın mensuplarıyla gelen Çınarlı Mutlu, “Bu seçimde sandıklarda görev alan tüm sandık kurulu üyelerine, okul sorumlularına ve günlerce çalışan, uyumayan seçim kuruluna teşekkür ediyorum. Çok şeffaf açık ve güzel bir seçim oldu. İyi bir seçim sonuçlandı. Önümüzdeki 5 yıl çok güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu. Çınarlı Mutlu açıklamasının devamında şöyle konuştu: "Türkiye'de büyük bir değişim partimizle başladı. 30 Mart akşamı da değişimi bütün ülkenin nasıl benimsediğini ve içine sindirdiğini gördük. Ülkemiz kıpkırmızı oldu. Çok mutluyuz. Çok başarılı bir seçim oldu. Bütün örgütlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı ve 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doğdu. Bize düşen bu 5 yıl çok çalışarak örnek bir belediyecilik yaparak partimizi iktidara taşımak. Bunun için çok heyecanlıyız. Çok güzel bir 5 yıl bizi bekliyor" ifadelerine yer verdi.
CHP Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, mazbatasını Konak İlçe Seçim Kurulu’nda aldı. Mazbata teslim töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çınarlı Mutlu, “Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı ve 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doğdu” diye konuştu.

Türkiye tarihi yerel seçimleri geride bırakırken, yeni seçilen belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı. En yakın rakibi AKP adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’ya 20 puanlık bir fark atarak kazanan CHP Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da mazbatasını alan belediye başkanlarının arasına katıldı. Çınarlı Mutlu mazbatasını, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, CHP Konak İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Konak İlçe Örgütü’nün yoğun katılımıyla Konak İlçe Seçim Kurulu’nda aldı.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra basın mensuplarıyla gelen Çınarlı Mutlu, “Bu seçimde sandıklarda görev alan tüm sandık kurulu üyelerine, okul sorumlularına ve günlerce çalışan, uyumayan seçim kuruluna teşekkür ediyorum. Çok şeffaf açık ve güzel bir seçim oldu. İyi bir seçim sonuçlandı. Önümüzdeki 5 yıl çok güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.


Çınarlı Mutlu açıklamasının devamında şöyle konuştu:
"Türkiye'de büyük bir değişim partimizle başladı. 30 Mart akşamı da değişimi bütün ülkenin nasıl benimsediğini ve içine sindirdiğini gördük. Ülkemiz kıpkırmızı oldu. Çok mutluyuz. Çok başarılı bir seçim oldu. Bütün örgütlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ülkemiz üzerindeki kaygıyı, mutsuzluğu, gelecek korkusunu attı ve 31 Mart akşamı içimize yepyeni bir umut doğdu. Bize düşen bu 5 yıl çok çalışarak örnek bir belediyecilik yaparak partimizi iktidara taşımak. Bunun için çok heyecanlıyız. Çok güzel bir 5 yıl bizi bekliyor" ifadelerine yer verdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.