Mutfak Atölyesi'nde güncel tema: Yeni yıl...

EGE HABERLERİ 20.12.2023 - 08:20, Güncelleme: 20.12.2023 - 08:22 3111+ kez okundu.
 

Mutfak Atölyesi'nde güncel tema: Yeni yıl...

Bornova Belediyesi, yılbaşı temalı kurabiye ve pasta atölyesi devam ediyor.
Bornova Belediyesi'nin her yaştan Bornovalıya hitap ettiği hobi ve meslek edindirme kurslarında yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Atölyeler sabah ve öğle olarak Evka 3 Mutfak Atölyesinde gerçekleştiriliyor. BORNOVA BELEDİYESİ KURSLARI Her yaştan insana hitap eden kurslar, Bornovalılar için sosyalleşme alanı sağlıyor. Hobi ve Beceri Edindirme kursları gitar, elektro gitar, kanun, bağlama, vurmalı çalgılar, piyano, keman, çocuk korosu, kadın korosu, TSM Korosu, THM Korosu, zumba, halk oyunları, bale, fotoğrafçılık, satranç, el sanatları, ev tekstili, seramik, çini bezeme ve resim branşları olmak üzere toplam 21 dalda Bornovalılara hizmet veriyor.
Bornova Belediyesi, yılbaşı temalı kurabiye ve pasta atölyesi devam ediyor.

Bornova Belediyesi'nin her yaştan Bornovalıya hitap ettiği hobi ve meslek edindirme kurslarında yeni yıl heyecanı yaşanıyor.

adsiz378.png

Atölyeler sabah ve öğle olarak Evka 3 Mutfak Atölyesinde gerçekleştiriliyor.

yuzleri-gulduren-destek-bornova-da-ihtiyacli-aileler-icin-kislik-gida-h119643-98ec7.webp

BORNOVA BELEDİYESİ KURSLARI

Her yaştan insana hitap eden kurslar, Bornovalılar için sosyalleşme alanı sağlıyor. Hobi ve Beceri Edindirme kursları gitar, elektro gitar, kanun, bağlama, vurmalı çalgılar, piyano, keman, çocuk korosu, kadın korosu, TSM Korosu, THM Korosu, zumba, halk oyunları, bale, fotoğrafçılık, satranç, el sanatları, ev tekstili, seramik, çini bezeme ve resim branşları olmak üzere toplam 21 dalda Bornovalılara hizmet veriyor.

src-9403-scaled-1.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.