MÜSİAD’ın girişimleri sonuç verdi

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 10:08, Güncelleme: 19.12.2022 - 10:08 1077+ kez okundu.
 

MÜSİAD’ın girişimleri sonuç verdi

MÜSİAD’ın girişimleri sonuç verdi, tarımsal imalata dayalı ihracat yapıldı
MÜSİAD Kırşehir Şubesi tarafından, Kırşehir’de tarımsal imalata dayalı ürünlerin bir bölümü gümrüklenerek Gürcistan’a ihraç edildi. MÜSİAD Kırşehir Diplomatik İlişkiler ve İhracatı Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Başak, meyve vermeye başlayan çalışmaları farklı ülkelerle de yapmak istediklerini söyledi. Başak açıklamasında, "Ülkemizde ihracat hacmi büyük bir ivme yakaladı. Biz de imalatçı pozisyonundaki üyelerimizin ürünlerini dış ticaret desteği vererek ihracat adımı atmalarında destek sağlamak istiyoruz" dedi. Gürcü alım heyetinden Nika Noralidze ise, "Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kırşehir çok güzel bir şehir. Türk misafirperverliğini bir kez daha gördük. Türkiye’de üretilen ürünlerin kalitesi artık tartışılmaz bir durumda ve çok avantajlı. Karşılıklı memnuniyet çerçevesinde yaptığımız anlaşmaların devamı gelecektir" diye konuştu.
MÜSİAD’ın girişimleri sonuç verdi, tarımsal imalata dayalı ihracat yapıldı

MÜSİAD Kırşehir Şubesi tarafından, Kırşehir’de tarımsal imalata dayalı ürünlerin bir bölümü gümrüklenerek Gürcistan’a ihraç edildi.
MÜSİAD Kırşehir Diplomatik İlişkiler ve İhracatı Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Başak, meyve vermeye başlayan çalışmaları farklı ülkelerle de yapmak istediklerini söyledi. Başak açıklamasında, "Ülkemizde ihracat hacmi büyük bir ivme yakaladı. Biz de imalatçı pozisyonundaki üyelerimizin ürünlerini dış ticaret desteği vererek ihracat adımı atmalarında destek sağlamak istiyoruz" dedi.
Gürcü alım heyetinden Nika Noralidze ise, "Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kırşehir çok güzel bir şehir. Türk misafirperverliğini bir kez daha gördük. Türkiye’de üretilen ürünlerin kalitesi artık tartışılmaz bir durumda ve çok avantajlı. Karşılıklı memnuniyet çerçevesinde yaptığımız anlaşmaların devamı gelecektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.