Mersin'de çifte şehit acısı 

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2018 - 12:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2026+ kez okundu.
 

Mersin'de çifte şehit acısı 

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda olumsuz hava koşulları nedeniyle rahatsızlanan, kaldırıldıkları hastanede şehit olan uzman çavuşlar Asım Türkel (23) ile Ferruh Dikmen'in (26) acı haberleri, memleketleri Mersin'deki ailelerin
​Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in şehit olduğu haberi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Beldesi Çankaya Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Yetkililerden acı haberi alan baba Nihat, anne Durdane ve eşi Büşra Dikmen, gözyaşlarına boğuldu. Şehit evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları, taziye için şehit evine akın etti. TOROSLAR'A DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Uzman Çavuş Asım Türkel'in acı haberini de Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki ailesine, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer verdi. Şehidin babası Hasan Türkel ve annesi Sebahat Türkel, gözyaşlarını tutamadı. Türk bayraklarıyla donatılan şehit evi, taziyeye gelenlerle dolup taştı. Şehit uzman çavuşlar Asım Türkel ile Ferruh Dikmen'in Mersin'de yapılacak törenin ardından, bugün ikindide toprağa verileceği bildirildi. Kaynak: DHA
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda olumsuz hava koşulları nedeniyle rahatsızlanan, kaldırıldıkları hastanede şehit olan uzman çavuşlar Asım Türkel (23) ile Ferruh Dikmen'in (26) acı haberleri, memleketleri Mersin'deki ailelerin

​Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in şehit olduğu haberi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Beldesi Çankaya Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Yetkililerden acı haberi alan baba Nihat, anne Durdane ve eşi Büşra Dikmen, gözyaşlarına boğuldu. Şehit evine ve bulunduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları, taziye için şehit evine akın etti.

TOROSLAR'A DA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Uzman Çavuş Asım Türkel'in acı haberini de Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki ailesine, sağlık ekipleri eşliğinde yetkililer verdi. Şehidin babası Hasan Türkel ve annesi Sebahat Türkel, gözyaşlarını tutamadı. Türk bayraklarıyla donatılan şehit evi, taziyeye gelenlerle dolup taştı.

Şehit uzman çavuşlar Asım Türkel ile Ferruh Dikmen'in Mersin'de yapılacak törenin ardından, bugün ikindide toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.