Menemen'de uyuşturucu operasyonu!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2024 - 08:48, Güncelleme: 21.03.2024 - 08:48 1143+ kez okundu.
 

Menemen'de uyuşturucu operasyonu!

Bebek maması kutusundan uyuşturucu çıktı...
İzmir’in Menemen ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda evdeki bir bebek maması kutusunda uyuşturucu ele geçirildi.   Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen T.S.’nin adresinde arama yaptı. Aramada, bir bebek maması kutusu içerisinde kapsüle gizlenmiş halde bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Evde yapılan aramalarda ise 150 grama yakın metamfetamin ve bir hassas terazi daha ele geçirildi.   Gözaltına alınan T.S., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.    
Bebek maması kutusundan uyuşturucu çıktı...

İzmir’in Menemen ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda evdeki bir bebek maması kutusunda uyuşturucu ele geçirildi.

 

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen T.S.’nin adresinde arama yaptı. Aramada, bir bebek maması kutusu içerisinde kapsüle gizlenmiş halde bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Evde yapılan aramalarda ise 150 grama yakın metamfetamin ve bir hassas terazi daha ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan T.S., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Bebek maması kutusundan uyuşturucu çıktı

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.