Menemen de destekler devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2020 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2817+ kez okundu.
 

Menemen de destekler devam ediyor

Menemen’de esnaf Garip Danyıldız öncülüğünde sosyal yardımlaşma hizmetleri hız kesmeden devam ediyor
İzmir’in yürekli insanlarla dolu ilçesi Menemen’de Garip Danyıldız ın başlattığı sosyal yardımlaşma hizmeti hız kesmeden devam ediyor ülkenin bu zor dönemlerinde biz ne yapabilir diye düşünen genler, Garip Danyıldız öncülüğünde ihtiyaç sahipleri ni tesbit etmeye, nelere ihtiyaçları olduğu araştırıp, onlar temin etmeye başladı.  Garip Danyıldız öncülüğünde menemen esnafları  ve hayır severlerle beraber 315 aileye destek olundu
Menemen’de esnaf Garip Danyıldız öncülüğünde sosyal yardımlaşma hizmetleri hız kesmeden devam ediyor

İzmir’in yürekli insanlarla dolu ilçesi Menemen’de Garip Danyıldız ın başlattığı sosyal yardımlaşma hizmeti hız kesmeden devam ediyor

ülkenin bu zor dönemlerinde biz ne yapabilir diye düşünen genler, Garip Danyıldız öncülüğünde ihtiyaç sahipleri ni tesbit etmeye, nelere ihtiyaçları olduğu araştırıp, onlar temin etmeye başladı. 

Garip Danyıldız öncülüğünde menemen esnafları  ve hayır severlerle beraber 315 aileye destek olundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.