Menderes'te zehir tacirlerine darbe: 2 tutuklama!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 10:03, Güncelleme: 02.11.2023 - 10:03 1189+ kez okundu.
 

Menderes'te zehir tacirlerine darbe: 2 tutuklama!

Menderes'te zehir tacirlerine darbe: 2 tutuklama!
İzmir’in Menderes ilçesinde, zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 9 kilonun üzerinde metamfetamin, 2 tabanca ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Menderes ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde imalathanesi olarak kullanıldığı tespit edilen adreste yapılan aramalarda; 9 kilo 320 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, 2 tabanca, 12 tabanca fişeği ve uyuşturucu imalatında kullanılan madde ve malzemeler ele geçirildi.   Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Menderes'te zehir tacirlerine darbe: 2 tutuklama!

İzmir’in Menderes ilçesinde, zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 9 kilonun üzerinde metamfetamin, 2 tabanca ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Menderes ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde imalathanesi olarak kullanıldığı tespit edilen adreste yapılan aramalarda; 9 kilo 320 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, 2 tabanca, 12 tabanca fişeği ve uyuşturucu imalatında kullanılan madde ve malzemeler ele geçirildi.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.