Menderes CHP Adayı İlkay Çiçek Demokrasi Şehitleri anma törenlerine katıldı

SİYASET/POLİTİKA 02.02.2024 - 12:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 12:39 1118+ kez okundu.
 

Menderes CHP Adayı İlkay Çiçek Demokrasi Şehitleri anma törenlerine katıldı

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ADD Özdere Şubesi tarafından demokrasi şehitleri için düzenlenen anma törenine katıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Özdere Şubesi tarafından düzenlenen Demokrasi Şehitleri Anma Töreni Özdere’de gerçekleşti.  Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek de katıldı. Etkinlikle ilgili konuşan CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Demokrasi Şehitleri Haftası nedeniyle Özdere ADD şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılım sağladık. Cumhuriyete ve Atatürk devrimlerine bağlı kalarak, bu değerleri koruyan ve savunan tüm devrim şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum’’ dedi.
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ADD Özdere Şubesi tarafından demokrasi şehitleri için düzenlenen anma törenine katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Özdere Şubesi tarafından düzenlenen Demokrasi Şehitleri Anma Töreni Özdere’de gerçekleşti.  Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek de katıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Demokrasi Şehitleri Haftası nedeniyle Özdere ADD şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılım sağladık. Cumhuriyete ve Atatürk devrimlerine bağlı kalarak, bu değerleri koruyan ve savunan tüm devrim şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum’’ dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.