Menderes Belediyesi’nde Halk günü

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 24.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 24.05.2024 - 11:00 3449 kez okundu.
 

Menderes Belediyesi’nde Halk günü

Menderes Belediyesi’nde yeni uygulama ile her hafta Çarşamba günü halk günü yapılacak.
Menderes Belediyesi’nde her hafta gerçekleşecek, halkın istek, öneri ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına iletebileceği “Halk Günü” uygulaması başlıyor. Uygulama her Çarşamba günü 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek.   Başkan Çiçek’ten davet   Uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ ‘Birlik ve beraberlikle Menderes için güzel günlere’ diyerek yola çıkmıştık. Bu yolculuğumuza da devam ediyoruz. Belediye başkanı olduktan sonra makam kapımızı hiç kapatmadık, kapatmayacağız da. Her Çarşamba günü yapacağımız halk günü uygulamamız ile hemşehrilerimizle yakından ilgilenip daha etkin ve hızlı hizmeti amaçlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Çarşamba günleri belediyemize bekliyorum.’’ dedi.   
Menderes Belediyesi’nde yeni uygulama ile her hafta Çarşamba günü halk günü yapılacak.


Menderes Belediyesi’nde her hafta gerçekleşecek, halkın istek, öneri ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına iletebileceği “Halk Günü” uygulaması başlıyor. Uygulama her Çarşamba günü 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecek.


 

Başkan Çiçek’ten davet
 

Uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ ‘Birlik ve beraberlikle Menderes için güzel günlere’ diyerek yola çıkmıştık. Bu yolculuğumuza da devam ediyoruz. Belediye başkanı olduktan sonra makam kapımızı hiç kapatmadık, kapatmayacağız da. Her Çarşamba günü yapacağımız halk günü uygulamamız ile hemşehrilerimizle yakından ilgilenip daha etkin ve hızlı hizmeti amaçlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Çarşamba günleri belediyemize bekliyorum.’’ dedi. 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.