Mehmetçik, zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ediyor!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2022 - 12:01, Güncelleme: 08.12.2022 - 12:02 2766+ kez okundu.
 

Mehmetçik, zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ediyor!

Mehmetçik, zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ediyor
Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçiğin zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ettiği anları paylaştı. Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Gökle yerin hududunda, dalgalanır bayrak kahramanların omuzunda. Vatan ve millet uğruna en zor şartlarda, en zorlu coğrafyalarda görev yapan Kahraman Mehmetçik, teröristle mücadelesine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor” denildi.
Mehmetçik, zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçiğin zorlu kış şartlarında operasyonlarına devam ettiği anları paylaştı.
Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Gökle yerin hududunda, dalgalanır bayrak kahramanların omuzunda. Vatan ve millet uğruna en zor şartlarda, en zorlu coğrafyalarda görev yapan Kahraman Mehmetçik, teröristle mücadelesine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.