Kürşad Cebeci, İsveç oylamasını böyle değerlendirdi: Milletimizin vicdanına emanet ediyoruz

SİYASET/POLİTİKA 25.01.2024 - 09:25, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:51 807+ kez okundu.
 

Kürşad Cebeci, İsveç oylamasını böyle değerlendirdi: Milletimizin vicdanına emanet ediyoruz

TBMM'de yapılan İsveç'in NATO'ya kabulü oylamasında, İYİ Partinin aldığı tavır ile ilgili İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, yazılı bir basın açıklaması yaptı.
TBMM'de yapılan İsveç'in NATO'ya kabulü oylamasında, İYİ Partinin aldığı tavır ile ilgili İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Cebeci, şunları kaydetti:  "Bilindiği üzere; TBMM Genel Kurulu'nda İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı.   TBMM'de yapılan görüşmeler sonrası  İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına geçilmiş,yapılan oylama sonucunda,mecliste grubu bulunan partilerden sadece "İYİ Parti" grubu milletvekillerimiz,yıllarca ülkemiz aleyhine çalışma yürüten ve propaganda yapan terör örgütlerinin hamiliğine soyunan,onlara kol kanat gererek müdafa eden,manevi değerlerimize yapılan hakaretlere sessiz kalarak payelendiren İsveç'in NATO'ya kabulünü,Türk Milletinin ve aziz şehitlerimizin bize yüklediği sorumluluk bilinci ile gereğini yaparak reddetmişlerdir.    Buna karşın TBMM'de diğer grubu bulunan partiler,İsveç'in NATO'ya kabulüne evet oyu vermiş ve meclisten İsveç'in NATO'ya kabulü kararının alınmasını sağlamışlardır.   İsveç'in NATO'ya kabul kararı,ülkemiz için gelecekte stratejik açıdan son derece sakıncalı ve hep beraber yaşayarak göreceğimiz siyasi sonuçlara da sebebiyet verecektir.    İYİ Parti,Milletimizin hassasiyetleri ve geleceği için her zaman olduğu gibi üstüne düşen görevi yapmaya devam edecektir.    İsveç'in NATO'ya kabul edilmesi kararında sadece İYİ Partimizin gereken "Milli duruş ve hassasiyeti" göstererek "HAYIR" dediğini hatırlatıyor,bu konuda ki değerlendirmeyi Milletimizin vicdanına emanet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla..   Kürşad Cebeci İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı"
TBMM'de yapılan İsveç'in NATO'ya kabulü oylamasında, İYİ Partinin aldığı tavır ile ilgili İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

TBMM'de yapılan İsveç'in NATO'ya kabulü oylamasında, İYİ Partinin aldığı tavır ile ilgili İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Cebeci, şunları kaydetti: 

"Bilindiği üzere;
TBMM Genel Kurulu'nda İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı.
 
TBMM'de yapılan görüşmeler sonrası 
İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına geçilmiş,yapılan oylama sonucunda,mecliste grubu bulunan partilerden sadece "İYİ Parti" grubu milletvekillerimiz,yıllarca ülkemiz aleyhine çalışma yürüten ve propaganda yapan terör örgütlerinin hamiliğine soyunan,onlara kol kanat gererek müdafa eden,manevi değerlerimize yapılan hakaretlere sessiz kalarak payelendiren İsveç'in NATO'ya kabulünü,Türk Milletinin ve aziz şehitlerimizin bize yüklediği sorumluluk bilinci ile gereğini yaparak reddetmişlerdir. 
 
Buna karşın TBMM'de diğer grubu bulunan partiler,İsveç'in NATO'ya kabulüne evet oyu vermiş ve meclisten İsveç'in NATO'ya kabulü kararının alınmasını sağlamışlardır.
 
İsveç'in NATO'ya kabul kararı,ülkemiz için gelecekte stratejik açıdan son derece sakıncalı ve hep beraber yaşayarak göreceğimiz siyasi sonuçlara da sebebiyet verecektir. 
 
İYİ Parti,Milletimizin hassasiyetleri ve geleceği için her zaman olduğu gibi üstüne düşen görevi yapmaya devam edecektir. 
 
İsveç'in NATO'ya kabul edilmesi kararında sadece İYİ Partimizin gereken "Milli duruş ve hassasiyeti" göstererek "HAYIR" dediğini hatırlatıyor,bu konuda ki değerlendirmeyi Milletimizin vicdanına emanet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla..
 
Kürşad Cebeci
İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı"

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.