Koçyiğit Yapı market Çandarlı'da yeni şubesini açtı.

GÜNDEM/GÜNCEL 14.09.2023 - 22:40, Güncelleme: 06.03.2024 - 11:37 1929+ kez okundu.
 

Koçyiğit Yapı market Çandarlı'da yeni şubesini açtı.

İzmir'in Dikili ilçesi, çandarlı mevkisinde ikinci şubesini açan, Koçyiğit yapı market görkemli bir açılış yaptı .
Dikili ilçesinde ,inşaat ve yapı malzemeleri konusunda büyük hizmetlere imza atan,Sinan Koçyiğit Jotun boya ana bayiliği ile yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Jotun boya genel müdürlerinin ve bölge temsilcilerinin bizzat katıldığı açılışta, bölge Müdürü Burak Yılmaz , Koçyiğit yapı market ile yıllardır aralıksız çalıştıklarını ve bu çalışmalarından mutluluk duyduklarını,bölge halkı için yapılan yatırım ,sermaye ve istihdam için teşekkür ettiklerini söyledi . Jotun boya bölge sorumlusu Seray Oker ,açılıştan ve katılımın yüksek olmasından çok memnuniyet duyduklarını ve Koçyiğit yapı ile çalışmaktan onur duyduklarını ifade etti .   Çandarlı'da kurulan, Çandarlı Kale Masterler spor kulübü başkanı ve sporcuları da açılışa katılılanlar arasında idi. Külüp Başkanı Özgür Evren Özmen,Çandarlı halkı için yapılan yatırımlar ve oluşturulan istihdamın yanında,spor faliyetleri içinde kulübün sponsorluğunu üstlenlen iş insanı Sinan Koçyiğit'e teşekkür etti . Açılışa katılan vatandaşlarla bizzat ilgilenen Koçyiğit Yapımarket sahibi Sinan Koçyiğit,"Açılışa katılan veya yoğun programları dolayısı ile katılamayan,bizzat arayarak yürekten tebrik eden,çicek gönderen kıymetli dostarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Rabbim daha iyi çalışmalarda yine hep beraber olmayı bizlere nasip etsin. Bizleri yanlız bırakmayan bayiliğini aldığımız Jotun boya yöneticilerine,kıymetli sporcu arkadaşlarımıza,tüm personelimize ve kıymetli halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi .
İzmir'in Dikili ilçesi, çandarlı mevkisinde ikinci şubesini açan, Koçyiğit yapı market görkemli bir açılış yaptı .

Dikili ilçesinde ,inşaat ve yapı malzemeleri konusunda büyük hizmetlere imza atan, Sinan Koçyiğit Jotun boya ana bayiliği ile yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Jotun boya genel müdürlerinin ve bölge temsilcilerinin bizzat katıldığı açılışta, bölge Müdürü Burak Yılmaz , Koçyiğit yapı market ile yıllardır aralıksız çalıştıklarını ve bu çalışmalarından mutluluk duyduklarını,bölge halkı için yapılan yatırım ,sermaye ve istihdam için teşekkür ettiklerini söyledi .

Jotun boya bölge sorumlusu Seray Oker ,açılıştan ve katılımın yüksek olmasından çok memnuniyet duyduklarını ve Koçyiğit yapı ile çalışmaktan onur duyduklarını ifade etti .

 

Çandarlı'da kurulan, Çandarlı Kale Masterler spor kulübü başkanı ve sporcuları da açılışa katılılanlar arasında idi.

Külüp Başkanı Özgür Evren Özmen, Çandarlı halkı için yapılan yatırımlar ve oluşturulan istihdamın yanında,spor faliyetleri içinde kulübün sponsorluğunu üstlenlen iş insanı Sinan Koçyiğit'e teşekkür etti .

Açılışa katılan vatandaşlarla bizzat ilgilenen Koçyiğit Yapımarket sahibi Sinan Koçyiğit,"Açılışa katılan veya yoğun programları dolayısı ile katılamayan,bizzat arayarak yürekten tebrik eden,çicek gönderen kıymetli dostarımıza tek tek teşekkür ediyorum.

Rabbim daha iyi çalışmalarda yine hep beraber olmayı bizlere nasip etsin.

Bizleri yanlız bırakmayan bayiliğini aldığımız Jotun boya yöneticilerine,kıymetli sporcu arkadaşlarımıza,tüm personelimize ve kıymetli halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.