Kocaeli Derince Limanı'nda patlama!

ASAYİŞ/OLAY 07.08.2023 - 15:18, Güncelleme: 07.08.2023 - 15:43 2085+ kez okundu.
 

Kocaeli Derince Limanı'nda patlama!

Yoğun duman ve toz bulutuna neden olan patlama sonucu bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken patlama Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda meydana geldi. Patlama sesi Körfez'in birçok kesiminden duyuldu.
Habergündemim - Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Patlamanın TMO silosunda meydanageldiği bilgisi verildi. Olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi. Patlamanın buğday silolarında olduğu ve 5 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Patlamaya ilişkin konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Deprem oluyor zannettik ama sonra TMO'nun silosunun patladığını gördük. Yaralıları tespit edip hastaneye ulaştırmakla meşgulüz. Elimizde net bilgiler yok. Yaralı 3-4 arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Bunlar tahıl silosuydu. Teknik bir olay, arkadaşlarımız bilgilendirme yapacak. Bir sıkışmadan dolayı patlama oluştu.  Şiddetli bir patlamaydı. Ben belediye binasından bile hissettim. İnşallah ölüm olmamıştır" ifadelerini kullandı.  Vali Seddar Yavuz da TMO silolarında patlama yaşandığının iletildiğini belirterek, "Bütün arama kurtarma ekiplerini yönlendirdik. Yaralılar olduğu yönünde bilgi var" şeklinde kısa bir açıklamada bulundu.        
Yoğun duman ve toz bulutuna neden olan patlama sonucu bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken patlama Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda meydana geldi. Patlama sesi Körfez'in birçok kesiminden duyuldu.

Habergündemim -

Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Patlamanın TMO silosunda meydanageldiği bilgisi verildi.

Olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi. Patlamanın buğday silolarında olduğu ve 5 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlamaya ilişkin konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Deprem oluyor zannettik ama sonra TMO'nun silosunun patladığını gördük. Yaralıları tespit edip hastaneye ulaştırmakla meşgulüz. Elimizde net bilgiler yok. Yaralı 3-4 arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Bunlar tahıl silosuydu. Teknik bir olay, arkadaşlarımız bilgilendirme yapacak. Bir sıkışmadan dolayı patlama oluştu.  Şiddetli bir patlamaydı. Ben belediye binasından bile hissettim. İnşallah ölüm olmamıştır" ifadelerini kullandı. 

Vali Seddar Yavuz da TMO silolarında patlama yaşandığının iletildiğini belirterek, "Bütün arama kurtarma ekiplerini yönlendirdik. Yaralılar olduğu yönünde bilgi var" şeklinde kısa bir açıklamada bulundu.

 

 

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.