Kızılay Kadın'da Yeni Dönem

KADIN/ÇOCUK 02.01.2023 - 09:39, Güncelleme: 02.01.2023 - 09:45 4265+ kez okundu.
 

Kızılay Kadın'da Yeni Dönem

.
Kızılay Kadın İzmir, yeni dönemde hedefini "daha çok" iyilik olarak belirledi. Kızılay Kadın İzmir Şube Kadın Başkanı Gonca Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yeni dönem için bir araya geldi. Aslan, yeni dönemde birçok projeyle iyilik yolunda hızlı adımlarla ilerleyeceklerini belirterek "Hedefimiz daha çok iyiliği hayata geçirmek" dedi. Kızılay'ın sadece Türkiye'de değil Dünya'da da insani yardım hizmetinde örnek alındığına dikkat çeken Aslan "İnsanların en zor anlarında yanında olan bu büyük kuruluşta olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gönüllü arkadaşlarım ve ben iyilik yolunda yeni projelerimizle ihtiyaç sahibi kadınların ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz çok net. Daha çok insana ulaşıp daha çok iyiliği hayata geçirmek. Bu yüzden İzmir'in en çalışkan kadınlarından oluşan bir yönetim kurulu belirledik. Ekip olarak yeni dönem için hazırız" diye konuştu. Gonca Aslan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Biriçim Didem Özkardeş Nuray Ekmekçioğlu İrem Büyükhelvacıgil Damla Soysal Ferzan Yapkuöz Zöhre Develioğlu Arslan Jülide Kıyak Fulya Karamut Yıldız Ela Atay Caroline Hürrem Çevik Ayfer Salepçioğlu   Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
.

Kızılay Kadın İzmir, yeni dönemde hedefini "daha çok" iyilik olarak belirledi.

Kızılay Kadın İzmir Şube Kadın Başkanı Gonca Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yeni dönem için bir araya geldi. Aslan, yeni dönemde birçok projeyle iyilik yolunda hızlı adımlarla ilerleyeceklerini belirterek "Hedefimiz daha çok iyiliği hayata geçirmek" dedi.

Kızılay'ın sadece Türkiye'de değil Dünya'da da insani yardım hizmetinde örnek alındığına dikkat çeken Aslan "İnsanların en zor anlarında yanında olan bu büyük kuruluşta olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gönüllü arkadaşlarım ve ben iyilik yolunda yeni projelerimizle ihtiyaç sahibi kadınların ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz çok net. Daha çok insana ulaşıp daha çok iyiliği hayata geçirmek. Bu yüzden İzmir'in en çalışkan kadınlarından oluşan bir yönetim kurulu belirledik. Ekip olarak yeni dönem için hazırız" diye konuştu.

Gonca Aslan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Biriçim Didem Özkardeş

Nuray Ekmekçioğlu

İrem Büyükhelvacıgil

Damla Soysal

Ferzan Yapkuöz

Zöhre Develioğlu Arslan

Jülide Kıyak

Fulya Karamut Yıldız

Ela Atay

Caroline Hürrem Çevik

Ayfer Salepçioğlu

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.